The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Osetićete tokom dana veliko opterećenje i podsvesni pritisak. Drugi jako utiču na vaše (ne)raspoloženje. Pokušajte da malo optimističnije gledate na ono što se dešava. Razmislite pre nego što nastupite. Osobu do koje vam je stalo možete iznenaditi svojim strasnim nastupom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Uspećete da razrešite jednu nedoumicu ili problem sa kolegom. Opterećeni ste velikim brojem obaveza i možete zanemariti ili zaboraviti na neki dogovor. Ne stvarajte loš utisak kod ljudi sa kojima sarađujete. Planirate da iznenadite emotivnog partnera i da potaknete svoj odnos na pozitivan način.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mnoge stvari vam danas odvlače pažnju od poslovnog segmenta, a to ne biste smeli da dozvolite sebi. Otvoren je teren za neke pogreške koje mogu dovesti i do loše komunikacije sa drugima. Nema potrebe da odustajete od pokušaja da ostvarite jaču povezanost sa nekim ko vam se dopada.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke neprijatne situacije morate završiti danas, koliko god vam to ne bilo milo. Ne izgovarajte se drugim obavezama, jer će vam ovo ako prolongirate, samo napraviti još veći teret, a moguće i probleme. Neku raspravu sa emotivnim partnerom možete završiti na lakši način. Ne padajte u vatru.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas imate jak podsticaj za sve. Nalazite se u sjajnom periodu, a ovaj dan je posebno dobar da pokrenete neka pitanja od izuzetne važnosti za vas. Ne oklevajte ni u jednom trenutku. Savršen dan i za emotivne kontakte, priča teče lako. Aktivirajte se prema osobi koja vam se dopada.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Svojim stavovima ili pak distanciranošću od poslovnih dešavanja sputavate sami sebe. Protok nekih informacija je usporen, morate se vi lično više aktivirati da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Ne dozvolite da neke stvari između vas i voljene osobe ostanu neizrečene. Napraviće problem kasnije.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Budite inicijator po nekim pitanjima, jer danas to možete. Ne postoje razlozi da odugovlačite niti da se sklanjate od nekih situacija. U emotivnom delu ne smete zanemarivati ono što ste obećali partneru, jer on računa na vas. Potrudite se da danas poradite malo više na komunikaciji sa njim.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nastupate prema nekom, ali prikrivate svoje prave namere i ciljeve. Drugima će biti jako teško da vas pročitaju, samo vodite računa da se u nekim detaljima i sitnicama „ne izlanete“. Postoji nešto što sakrivate od emotivnog partnera, šta god da je, trudite se da ne budite nepoverenje kod njega.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrebna vam je neka vrsta usluge od strane prijatelja ili kolege. Možete je dobiti, ali ne smete prikrivati prave razloge, budite iskreni i otvoreni u svojoj molbi i nastupu. Vreme je da voljenoj osobi pokažete malo više razumevanja po nekim pitanjima. Previše ste stegnuti u pokazivanju emocija.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Stoji neka forma dogovora sa bitnim poslovnim saradnikom ili nadređenom osobom. Ono što vam je rečeno u poverenju ne iznosite drugima. Obećanja data u toku današnjeg dana su jaka i donose vam potrebno samopouzdanje i rešenost da istrajete u trenutnim okolnostima. Emotivno slabo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U poslednjem trenutku uspevate da ostvarite nešto što ste isplanirali za danas, i to posle velike borbe sa nekim okolnostima koje non stop iskaču ispred vas. Bićete vrlo zadovoljni sobom i to dobro raspoloženje ćete preneti u kontakte sa prijateljima, ali i sa emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas privedite kraju jednu obavezu ili posao koji imate jer je krajnje vreme. Odugovlačenje bi vam sada samo moglo doneti problematiku, pa se angažujte, naročito u drugom delu dana kada vam je elan na višem nivou. Lako ćete razrešiti neku sitnu problematiku vezanu za emotivnog partnera danas.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: