The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste mi malo nervozni. Moguće je da ćete se teško uzdržavati, pa vodite računa o tome da ne povredite osobe koje volite svojim rečima ili postupcima. Ne kvarite harmoniju koja trenutno vlada sa voljenim bićem, jer ćete se kasnije kajati zbog svoje impulsivnosti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Razmišljate da li je pravi momenat da obavite neke razgovore koji su vama malo neprijatni. Ili su ljudi sa kojima morate da razgovarate teški. Generalno, bilo bi dobro da sve bitnije priče ipak odložite, jer trenutno ni vi ni oni sa kojima dolazite u kontakt niste spremni za kompromis.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas jednostavno ne možete da držite jezik za zubima, iako ćete vrlo brzo shvatiti da je očigledno sve što kažete – pogrešno. Potrudite se da svojim rečima ne pokrenete neke besmislene rasprave i prepucavanja. Bolje je da dan provedete u pokretu, pa izađite u neku šetnju, šoping....

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako ste očekivali miran i spokojan dan sa voljenom osobom – verovatno ništa neće ići po vašim zamislima. Pogotovo ako ste vas dvoje dogovorili neki zajednički izlazak – više je nego verovatno da će vrlo brzo krenuti „varnice“ i sitna peckanja između vas dvoje. Oboje ćete se samo iznervirati.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nikako ne uspevate da se uskladite sa najbližima tokom današnjeg dana. Ako je i bilo nekih zajedničkih planova, oni se menjaju, a oboje se nervirate oko toga. Možda ćete do smirenja i prave komunikacije doći tek u večernjim satima. Potrudite se da ne intenzivirate, već smanjujete rasprave.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko danas iz prijateljskog kruga može zatražiti pomoć, savet, podršku. Ovo je sve u redu, ali potrudite se da se ne mešate previše, kao i da ne namećete svoje mišljenje. Vama lično je ovo odličan dan za sve emotivne kontakte. Mirni trenuci sa voljenom osobom. Nekima su moguća i nova poznanstva.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Za vaše porodično, familijarno okruženje danas će vam trebati zaista čelični živci. Ništa sa najbližima neće funkcionisati onako kako vi priželjkujete, i umesto da provedete jedan opušten dan, tenzija će stalno postojati. Niko tu nije zaista kriv – samo se trenutno ne razumete baš najbolje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U prvoj polovini dana će izgledati kao da se sve odvija baš po vašim zamislima. Kontakt sa voljenom osobom ili prijateljima funkcioniše savršeno. Međutim, drugi deo dana vam ipak donosi tenziju i nervozu, a rekla bih da će vas iznervirati baš oni koje najviše volite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas nema pravog razumevanja sa emotivnim partnerom. Vaše namere jesu bile najbolje, ali druga strana ih je pogrešno shvatila i protumačila, i više je nego verovatno da će dolaziti do uvređenog durenja ili čak rasprave. Ako je to ikako u vašoj moći danas – pokušajte da objasnite i smirite situaciju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Osećate veliki priliv energije, i umesto da ovaj dan iskoristite za odmor i opuštanje, vi ćete se baciti u akciju. Sve, samo da ne sedite kod kuće. Pošto vaši ukućani ipak očekuju da jedan deo svog vremena posvetite i njima, moguće je da će povremeno postojati i kratkotrajna tenzija.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas biste ujedali koliko ste nervozni. A da vas neko pita – zbog čega? – ni vi sami ne biste umeli da mu odgovorite. Možda vas je stigao premor i tenzija iz prethodnih dana, pa sada samo čekate da vam neko nešto kaže, da biste mogli da mu „odbrusite“. Napet odnos sa svima sa kojima dođete u kontakt.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Osećate potrebu da se povučete i budete okruženi samo onima sa kojima se istinski razumete i volite. Međutim, teško je da je danas miran dan pred vama – verovatno morate da ispunite neku društvenu obavezu, na kojoj se baš i nećete osećati opušteno. Premalo vremena za voljenu osobu.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: