The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste dosta posvećeni poslovnom segmentu, ali izgleda mi da je obim obaveza prilično veliki, pa ćete verovatno morati da tokom celog dana dajete svoj maksimum. Povremene distrakcije od strane kolega. Pokušavate da sredite neka sitnija razmimoilaženja u odnosu sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako non stop imate osećaj da vam vreme izmiče iz ruku, današnji dan ćete provesti u dobrom raspoloženju i prijatnoj radnoj atmosferi. Bićete iznenađeni pozitivnim stavom kolega prema nekim vašim predlozima. Mogućnost kontakta od strane bivše simpatije ili nekoga sa kim ste bili u vezi..

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako ste svesni da je pred vama mnogo posla i ne volite da završavate sve u poslednjem trenutku, ipak ste danas skloni da odlažete obaveze i da se okrećete nečemu što vam je lakše...a možda ćete samo gledati da što pre pobegnete sa posla....Usmereni ste na emotivni segment, na partnera ili na simpatiju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Do vas danas dolaze vrlo zanimljive informacije, koje će vam pomoći da razrešite jednu nedoumicu koja vas već izvesno vreme muči. Dobar kontakt sa kolegama i poslovnim saradnicima. Jedna osoba pokazuje veliko interesovanje za vas. Prihvatite poziv za izlazak ili makar ostvarite jaču komunikaciju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neki naporni dani su iza vas i još uvek niste u potpunosti smireni, pa ćete svoje neraspoloženje, nezadovoljstvo i nervozu prenositi u komunikaciji na one sa kojima dolazite u kontakt. Okrenite se svojim obavezama i ovu veliku energiju potrošite na posao, umesto na svađu. Emotivno – napetost.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta dobro raspoloženje tokom celog dana. Osećate se stabilno i spremni ste da prionete i na neke zahtevnije poslovne obaveze. Dobra koncentracije. Planovi sa voljenom osobom se lako realizuju, vas dvoje se danas odlično uklapate i funkcionišete zajedno. Prijatno popodne i veče u društvu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pritisak na vas je evidentan od ranih jutarnjih sati. Ne sviđa vam se što vas drugi konstantno požuruju, ne volite da budete toliko napeti, jer na taj način ne uspevate da date svoj maksimum na poslu. Jedva ćete čekati da ostavite poslovne obaveze i da se posvetite društvu ili osobi koju simpatišete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odlične mogućnosti za kontakt i dogovor sa osobom (ili osobama) od koje očekujete solidnu poslovnu saradnju. Moguće je da tokom dana ostvarite i neki manji finansijski dobitak, kroz dodatno angažovanje. Dan kao stvoren za uživanje sa emotivnim partnerom. Hedonizam, strast, ljubav.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke poslovne ponude danas dolaze do vas, ali vi nećete biti u potpunosti zadovoljni, jer ste očekivali više što se finansijskog dela ponude tiče. Neke dogovore moraćete da odložite zbog obaveza koje će neočekivano iskrsnuti. Moguće je da ćete pomeriti i susret sa emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Uspevate da ostvarite vrlo skladan odnos sa poslovnim partnerima i da za kratko vreme rešite neku problematiku koja je postojala u prethodnim danima. Danas ste u odličnom raspoloženju, stabilni, mirni i spremni da se prilagodite onima sa kojima dolazite u kontakt. Emotivno – više nego dobar dan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nećete se obazirati na kritikovanje vašeg rada. Smatrate da funkcionišete više nego dobro, i nemate nameru da se menjate. Bićete vrlo oštri prema onima koji pokušaju nešto da vam zamere. Trudite se da se ponašate korektno prema voljenoj osobi, iako vas ona nervira nekim svojim postupcima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Smatrate da je konačno pravi trenutak da poslušate savet i promenite nešto u svom funkcionisanju u radnom okruženju. Shvatili ste da su neki ljudi ipak bili u pravu. Pokušavate da uspostavite komunikaciju sa nekim, ali druga strana ne reaguje onako kako biste vi to želeli.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: