The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke situacije će vam u jutarnjim satima jako odvlačiti pažnju od uobičajenih obaveza. Zanimljiva dešavanja i dobra atmosfera na radnom mestu može vas na kratko skrenuti od onoga što morate obaviti. Primećujete da je i voljena osoba u dobrom raspoloženju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Predlog koji iznosite neće naići na odobravanje kolega sa kojima radite. Neke stvari ne možete sami da rešite, zato se udružite sa osobom koja vam je najsličnija po energiji I načinu razmišljanja. Poziv ili poruka od nekoga ko vam je simpatičan su vas naterali na razmišljanje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

I pored teškoća I kratkih rokova uspevate da se uklopite I susretnete sa osobom koja vam je poslovno važna. Imate više nego dobre predispozicije da razgovor prođe dobro I da budete zadovoljni rezultatom. Iskoristite popodne I veče da se odmorite jer vas sutra čeka naporan dan.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Od jedne muške osobe danas dobijate zanimljive poslovne informacije. One vam mogu pomoći da se na drugačiji način postavite prema nekim sa kim sarađujete. Mlađa osoba sa posla pokazuje neočekivano zanimanje za vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Iako vam je zadato dosta posla koji morate uraditi za neko kratko vreme, uspevate da sve regulišete u roku. Zadovoljni ste trenutnim poslovnim dešavanjima I spremni da se I više potrudite jer shvatate da u nečijim očima sada skupljate poene. Poziv za izlazak ćete odbiti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Skloni ste da danas preskačete ono što ne odgovara vašem raspoloženju I da ostavljate za neki drugi dan. Trenutno niste dovoljno fokusirani da biste se skoncentrisali na zahtevnije zadatke. Misli vam radije idu na drugu stranu, ka osobi koju ste od skora upoznali.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Razgovor sa jednom uticajnijom osobom vam je dao krila od ranog jutra I danas ćete biti izuzetno raspoloženi u svim poslovnim aktivnostima. Iz istog razloga ćete biti spremni da pređete preko nekih sitnih nerviranja koja vam je partner priredio u prethodnim danima. Ugovarate ljubavni sastanak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dobili ste priliku da u jednoj stvari pokažete šta znate I umećete da je iskoristite. Bićete zadovoljni kada shvatite da ste skrenuli pažnju na sebe. Jedva čekate da ostavite sve obaveze iza sebe I da se posvetite nekome ko vam je drag. Možda ćete ipak morati da prolongirate susret za kasnije sate.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Prija vam podrška koju dobijate za ono što ste isplanirali, ali ste svesni da je to sada nedovoljno da biste nešto konkretnije pokrenuli. Neka iznenadna situacija će se postaviti na put vašim namerama o susretu sa partnerom. Nećete želeti da se pravdate, ali budite svesni da se druga strana može naljutiti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Shvatate da je potrebno da promenite svoje ponašanje prema nekom sa kim sarađujete ali se još uvek ustručavate da budete direktni, sve se nadajući da će druga strana shvatiti signale koje joj šaljete. Skloni ste da danas preispitujete svaku partnerovu reč I tražite skrivena značenja I naznake da nije iskren.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Svesni ste da je ono što ste odradili dobro I nećete kriti svoje zadovoljstvo. Vi ste svesni svojih kvaliteta I svojih vrednosti, ali će vam izuzetno prijati i pohvala od strane nadređenih ili od saradnika. U emotivnom segmentu – dogovor o susretu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Skloni ste da ne obraćate pažnju na sugestije I savete koje vam neko danas daje. Smatrate da vrlo dobro znate šta radite I da vas drugi samo ometaju. Želite da se susretnete sa nekim koga odavno niste videli, ali druga strana uporno odbija vaše pozive I ponude. Sačekajte neki pogodniji trenutak.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: