The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dragi Ovnovi, današnji dan je najbolje iskoristiti za ljubav. Ne kažem, imate vi i drugih planova i drugih situacija koje su vam bitne, ali ono gde ćete najviše uživati jeste zaista polje emocija. Bez obzira da li tek pokrećete neku priču ili već imate emotivnog partnera – uživajte punom parom! Odlično raspoloženje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Planovi, planovi, planovi. Ako već hoćete da nešto isplanirate i da u tome uživate do maksimuma, onda je za vas prava stvar da pobegnete van grada makar na jedan dan. I to po mogućstvu, u društvu prijatelja ili voljene osobe. Videćete i sami koliko ćete se opustiti i napuniti pozitivne energije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Zaista danas želite da stavite tačku na neke stvari i to ćete i uraditi. Dobro je što ćete završiti sa nekim problemima, situacijama, ljudima – sa onim što vas je opterećivalo i unosilo vam pometnju. Menjate se na jedan pozitivan način i to vam je sada jasno. Spremni ste da čekate na prave ljude u svom životu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ćete verovatno morati da završite neke poslove zajedno sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Pomalo ste nepažljivi, a misli vam lutaju, pa vodite računa da se ne povredite ili ne padnete. Popodne i veče su pogodni za odmor od naporne radne nedelje. Potrebno vam je opuštanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ja zaista ne znam ko je izmislio radnu subotu, ali mi izgleda da je zapala baš vama. Čak i kada završite sa poslom, čekaju vas neke obaveze kod kuće. Danas se nećete izvući od prekornog pogleda bračnog partnera koji je celu nedelju strpljivo čekao da obavite ono što ste obećali.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ima li šta lepše od toga da zajedno sa svojim prijateljima organizujete neko okupljanje? Ovo može biti veselje kod nekog od drugara, ali ne bi me čudilo da bude i kod vas. U svakom slučaju, dobar provod i mnogo emotivnog stimulansa. Doduše i flertovanja……

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako ste dan rešili da provedete kod kuće, nađite sebi i partneru neku zajedničku zanimaciju ili obavite poslove koje ste planirali. Nešto ste malo napeti oboje, pa bi bilo dobro da ste zaokupljeni obavezama, da povremene varnice ne bi prerasle u neku raspravu. Veče je kao stvoreno za strast i ljubav.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ja ne znam ko subotom pravi poslovne dogovore, ali vi ste se izgleda bacili baš na to. Imaćete vi komunikaciju i sa partnerom ili nekim ko vas interesuje, čak ćete uspeti da obavite i par razgovora sa prijateljima, ali vas najviše interesuje posao. Uspevate da ugovorite i odmah da naplatite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Današnji dan ste odvojili da rešite neke lične prioritete koje ste odlagali tokom cele sedmice. Bavićete se malo sobom, malo više se odmoriti, biti na porodičnom ručku sa osobama koje volite i verovatno ostatak dana iskoristiti za par susreta sa prijateljima. Možda i emotivni partner nađe svoje mesto u današnjem rasporedu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Izuzetan dan je pred vama. Moj savet bi bio da obavite ono što imate u toku prepodneva i da ostatak dana provedete isključivo sa osobom do koje vam je stalo. Posebno su naglašene emocije i zajedništvo, pa nemojte dozvoliti da ovo vreme provedete bez voljene osobe. Uživajte u današnjem danu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ćete izbegavati situacije koje su vam na bilo koji način neprijatne i truditi se da pronađete unutrašnji mir. Najbolje bi bilo da se malo distancirate od drugih, da biste smirili nemirne misli i složili neke stvari u svojoj glavi. Intuicija je jako naglašena pa osećate raspoloženje ljudi oko vas.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jedno vreme ćete provesti u odmoru, deo dana prepustiti svojim prijateljima, čak ćete uspeti i da malo sednete za kompjuter, odigrate neku zanimljivu igricu ili chatujete sa prijateljima na društvenoj mreži. Veče je rezervisano za susret sa osobom za kojom čeznete i koja vam je u mislima. Ispunjen dan.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: