The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Uspeli ste da izgladite neke greške iz prethodnog dana u svojim bitnim relacijama. Moguće je da ćete danas dobiti pridiku od neke starije osobe koja vam u suštini želi dobro, ali samo hoće da vam ukaže na vaše greške. Prihvatite kritiku jer je dobronamerna. Bolje raspoloženje u drugom delu dana.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pomalo ste umorni, a i ne osećate se baš najbolje, pa će pojedini Bikovi iskoristiti ovaj dan za odmor, leškarenje. Na žalost, biće i onih kojima će današnji dan doneti temperaturu, prehladu, pa će svakako morati da je odleže. Malo vam popravlja raspoloženje stari prijatelj.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste komunikativni, u pokretu, širite dobro raspoloženje gde god da se pojavite. Napravićete više dogovora i onda se „slomiti“ pokušavajući da ispoštujete sve ono na šta ste se obavezali. Ipak, neće vam biti teško, ponekad uživate da se ovako rastrčite. Nemojte zaboraviti u dogovorima i voljenu osobu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Od ranog jutra bićete obuzeti mislima o „onom nekom“ ko već odavno nije deo vašeg života, ali ne možete nikako u potpunosti da ga izbacite iz glave. Na svu sreću pa vas ovo neće držati dugo, već tamo od poneva ste kao novi. Tada ćete uzeti malo vremena samo za sebe i za opuštanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ihaj! Današnji dan je samo vaš, za sve ono šta ste namerili da uradite. Ili bolje rečeno – gde god da ste želeli da se provedete. A vaše su želje tokom ovog dana velike. I vi lično imate nameru da ih sve ispunite. Nećete stati sve do kasnih večernjih sati. A onda – malo odmora pred novi radni dan.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Znam, obično kada sve ide baš onako kako treba, čovek u jednom trenutku počne da se pita – do kada će biti ovako? Da li ću stići da uradim sve što sam zamislio? Da li će se dogoditi nešto što će pokvariti moje planove? Dragi moji, džaba razmišljanje, od sudbine još niko nije pobegao. Oraspoložite se malo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ali zaista nema razloga da budete neraspoloženi. Jasno mi je da vam se neke stvari ne dopadju, da vam sve izgleda suviše teško i sporo za odvijanje, ali imate toliko lepih trenutaka pred vama, da zaista nema mesta ovakvim razmišljanjima. Dozvolite voljenoj osobi da pozitivno utiče na vas, potrebno vam je to.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ako baš nemate nikakvih obaveza isplaniranih danas, nemojte samo da se ustoličite i usedite, već uhvatite prijatelja i voljenu osobu i iskoristite vreme za malo šetnje, za rekreaciju ili samo za zabavu. Znam, nećete se videti sa voljenom osobom. Šta da se radi, takva je situacija trenutno....

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Koliko li vam se danas sve lepo namešta da odete i susretnete se sa nekim koga baš želite da vidite. Može ovo biti prijatelj, emotivni partner, ali može doduše biti i neka „šemica“ koju vi tako uspešno sakrivate. U svakom slučaju, dobro vreme i lepi trenuci su pred vama. Uživajte do koske.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

„Odjeci“ jučerašnje nervoze će vas pratiti i u prvom delu ovog dana. Znam da vam smeta da od ranog jutra morate da rešavate neku problematiku, ali završite sa ovim, pa izađite malo da ohladite glavu. Videćete da je vreme od podneva mnogo bolje, bićete raspoloženiji i voljni za susret sa dragim ljudima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jeste da je nedelja, ali izgleda mi da pojedine Vodolije i tokom današnjeg dana, naročito u prepodnevnim satima, mogu da dođu do nekog novca. Doduše, ovo može biti i poklon i pozajmica...zar je važno, kada će vam dan početi baš onako kako treba? Samo nemojte sada sa tim parama da odete pravac u šoping.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas ćete morati da se posvetite porodičnim obavezama, pogotovo ako ste u prethodnom periodu obećali da ćete uraditi nešto po kući ili za članove svoje familije. Ako ste se nadali da ćete se videti sa emotivnim partnerom, bojim se da za to postoje male šanse. Eventualno tokom večeri....

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: