The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prepodnevnim satima ćete dosta morati da se kontrolišete ako ne želite da izazovete tenziju u kontaktu sa saradnicima i poslovnim partnerima. Možete, ako se potrudite. Možete reći nešto voljenoj osobi, pa se vrlo brzo pokajati zbog toga.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Teško je da će danas bilo šta funkcionisati onako kako ste zamislili, pa je možda bolje da pustite da sve ide nekim svojim tokom, a vi da pokušate da se prilagodite. Kontakt ili susret sa nekim koga davno niste videli vrlo će vas iznenaditi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sa više uloženog truda i takta sa vaše strane moguće je da ostvarite zadovoljavajući kontakt sa zahtevnim poslovnim partnerom. Uključite i svoj šarm. Osećate da se stvari pomeraju na bolje u odnosu sa jednom osobom i unapred se radujete susretu sa njom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Previše ste toga preuzeli na sebe, i pitanje je kako ćete uspeti da se izborite sa situacijama koje vam danas sleduju. Ne dozvolite da vam osobe sa strane odvlače pažnju. U kontaktu sa partnerom možete pronaći potrebnu smirenost i na zadovoljavajuć način rešiti jedan problem.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate osećaj da vam je potrebno još samo malo da biste došli do nekih konkretnijih rezultata. Ipak, što se više primičete cilju, postajete sve nervozniji. Partner može smiriti ovu tenziju u vama, ako mu samo dopustite da vam se približi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Od samog početka radnog vremena sledi vam brzina u dešavanjima i previše toga odjednom. Biće vam potrebno neko vreme da pohvatate konce dešavanja. Kako dan bude odmicao, osećaćete se bolje i stabilnije. U odnosu sa partnerom smirenost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ste rešili da nećete dozvoliti da vas bilo šta izbaci iz ravnoteže. Postavićete se maksimalno odgovorno prema svojim obavezama, ali u isto vreme i vrlo zahtevno prema drugima. Voljena osoba može izbegavati vaš pritisak i povlačiti se.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate osećaj da ste u poslednjem momentu rešili neku vama vrlo bitnu situaciju u poslovnom segmentu. U prvom delu dana izuzetna napetost, kasnije potpuno rasterećenje. Danas nije dan za emotivne kontakte – potreban vam je odmor, da budete distancirani od svih.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Rešili ste da ćete neke situacije da isterate na čistac i nemate nameru da od toga odustanete. Prema onima sa kojima dolazite u kontakt ponašate se zahtevno, ali ne tražite preko njihovih mogućnosti. Dobijate „vetar u leđa“ kada je emotivni život u pitanju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Kao da su danas sve situacije kulminirale. Na poslu je opšti haos, kao da niko ne zna gde će pre i šta da konkretno uradi. Vi se relativno dobro držite u svemu ovome, distancirali ste se i posmatrate šta se dešava. Neprijatan razgovor sa voljenom osobom ili sa prijateljem.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Isterati stvari na čistac, to vam je danas prioritet. Ukoliko ste vi otvoreni i korektni, sve će biti u redu. Ukoliko imate nameru da nešto muljate, računajte slobodno na blokadu i onemogućavanje. Loš odnos sa šefovima. Emotivni partner pokušava da više utiče na vas.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Već postajete zabrinuti zbog sve lošije komunikacije sa nadređenima. Nemate pravu podršku ni od strane kolega, čak ni onih koje smatrate prijateljima. Postavite se na drugačiji način da bi stvari „legle“ na svoje mesto. Previše ulažete sebe u kontaktu sa voljenom osobom.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: