The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dosta obaveza ali odlična organizacija tokom ovog dana. Fokusiranost će vam pomoći da ne napravite neke veće greške. Poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom ili sa nekim koga pokušavate da osvojite. Umete da obuzdate nestrpljivost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Potrudite se da danas maksimalno iskoristite okolnosti koje vam idu na ruku. Pored toga – smireni ste I stabilni, tačno znate šta želite. Emotivno – ne dozvolite da unutrašnja nesigurnost I napetost pokvari dogovor sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jedan dosta statičan dan je pred vama. Vaši planovi jesu dosta jaki, ali trenutno imate malo mogućnosti da ih i ostvarite. Nešto mirniji odnos sa kolegama. U emotivnom segmentu – uspostavljate stabilniji kontakt sa voljenom osobom ili sa nekim ko vas privlači.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dan pred vama je izuzetno dobar za poslovne dogovore i za kontakt sa saradnicima. Neko vam može učiniti uslugu ili pomoći oko problema koji vas muči. Razumevanje i sklad sa voljenom osobom. Iskoristite mogućnosti da se više približite nekome ko vam je zanimljiv.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta toga ste preuzeli na sebe i donekle se opteretili obavezama, ali ćete ipak uspevati da se izborite sa situacijama tokom ovog dana. Dobar radni elan i fokusiranost. Ispravite neke svoje propuste i pokažite voljenoj osobi koliko je volite i poštujete.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ovaj vam dan u potpunosti odgovara, jer vam otvara mogućnosti da otpočnete sa realizacijom svojih planova. Moguće je da ćete uspostaviti kontakt sa poslovnim partnerom sa kojim ste ranije sarađivali. Sa voljenom osobom očekujte vrlo korektan odnos.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Shvatate da polako ulazite u cajtnot sa vremenom po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Pitanje je koliko ćete uspeti da ispoštujete sve ono na šta ste se obavezali. Sa voljenom osobom dobra komunikacija, ali uz nešto više truda.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dan pogodan za komunikaciju sa poslovnim partnerima. Lako možete dopreti do osoba koje se mogu pokazati kao bitne za vašu poslovnu budućnost. Intenzivna razmišljanja o nekom. Moguće je da ćete se odlučiti da tu osobu pozovete na sastanak.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas je lako uskladiti se danas sa poslovnim partnerima i saradnicima. Lako uspevate da postignete prave dogovore. Ispoštujte povremeno poneki predlog voljene osobe, pogotovo što tenzija između vas dvoje počinje da popušta.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Čini vam se da na lakši način izlazite sa nekim problemima koji su vas do skora dosta mučili. Moguće je da dobijete informacije o nekom novčanom prilivu kojem se nadate. Nesigurnost šta da uradite po pitanju nekog problema sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, dosta se stabilno odvija i možete malo da odahnete. Dan za planove I pokretanje ideja. U emotivnom segmentu – mnogo muvanja, flertovanja, kontakata sa suprotnim polom. Ipak, realizacija je dosta slaba.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas je pravi trenutak da se bacite u akciju I pokrenete ono što vam je važno. Imaćete dobre poslovne, ali I emotivne kontakte. Bitno je samo da budete aktivni. Nesigurnosti koje se povremeno javljaju zbog nekih partnerovih postupaka su prolazne…

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: