The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Očekujte zamoran i iscrpljujuć dan. Dosta obaveza je pred vama, a rešili ste da ćete ih sve završiti. Nećete biti raspoloženi za emotivne kontakte, samo za odmaranje tokom podneva i večeri. Ipak, pružite voljenoj osobi makar malo pažnje….

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sigurno je da imate pravo u nekim stvarima, ali se ljudima oko vas ne dopada vaš nastup I to što pokušavate da se nametnete. Budite malo obazriviji u kontaktima sa drugima danas. Ono što želite da kažete partneru možete uraditi suptilnije….

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Čini mi se da ćete sve ono što ste planirali za danas morati da odložite. Generalno – malo vaših grešaka, malo nervoze u poslovnoj okolini – I eto terena da ništa ne funkcioniše kako treba. No, bar vam kontakt sa voljenom osobom donosi smirenje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Veoma ste svesni šta bi bilo najbolje da uradite u nekim komplikovanim poslovnim situacijama, ali je problem što vam se ne otvara prilika za to. Voljena osoba ima dobre ideje za provod I izlazak, ali niste sigurni da ćete moći da pratite njen tempo.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ništa ne ide kako ste planirali, nailazite na problem I sa ljudima I sa okolnostima koje kao da iskaču same od sebe. Trebaće vam sva vaša Lavovska snaga I energija da biste koliko toliko uspešno isplivali iz svega ovoga. Ni u emotivnom delu nećete se baš proslaviti…..

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nesporazumi I poslovne nedoumice I problem obeležiće današnji dan. Oštar sukob sa nadređenim ukoliko se ne potrudite da malo smirite situaciju. Partner pokušava da vas oraspoloži, ali to ide teško. Suviše ste napeti i nervozni.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vrlo neprijatna situacija sa nekim od kolega ili saradnika, jer shvatate da pokušavaju da vam naprave problem. Nećete se libiti da kažete sve što imate. Razdražljivi ste I ne možete da razmišljate na pravi način. Ne prenosite nervozu u odnos sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas je naglašen rivalitet I kod vas ali I kod ljudi sa kojima dolazite u kontakt a sve ovo će proizvoditi dosta negativnu energiju koja će se tokom celog dana vrteti u vašem poslovnom okruženju. Potrebno vam je da vidite voljenu osobu I da se makar na taj način dignete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vas lično će mimoići ona najnegativnija dešavanja iz današnjeg dana, ali ćete ipak posredno biti uključeni u kancelarijska dešavanja. Dobro razmislite kakve predloge za rešenje dajete drugima, jer vam neko posle može prebaciti da ste stali na jednu ili na drugu stranu. Emotivno – nestabilno.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

E ovaj put zaista nećete dozvoliti da vam jedna te ista naporna osoba iz poslovnog okruženja stalno remeti planove. Zaista ne volite osobe koje se stalno prave najpametnije, a u suštini su jake samo na rečima. Oštar sukob koji ćete vi ipak pokušavati da držite da ne ode predaleko.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Velike poslovne dileme I problem obeležiće današnji dan. Budite vrlo obazrivi jer je danas sve kao stvoreno da se napravi pogrešan korak. Možda je najbolje da se povučete iz cele situacije. Emotivni partner vam danas može prebaciti neko vaše ponašanje. Uopšte vam nije jasno o čemu priča….

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Napet dan je pred vama. Prve situacije će se pokrenuti odmah od jutros pa budite na velikom oprezu. Ako vas neko “druka” nadređenom ili širi neistine o vama, brzo mu pokažite gde mu je mesto. Ne dozvolite da vas drugi koriste I manipulišu vama.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: