The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas možete biti nekome na usluzi, ili ako vam je to potrebno – zatražiti uslugu od kolege ili saradnika. stoje vam mogućnosti za neočekivane prilive novca. Danas se ljubavna dešavanja odvijaju u neočekivanom pravcu – moguće je vrlo podsticajno novo poznanstvo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vi ste danas u posebnom raspoloženju, puni energije i možete uraditi dosta, čak i onih najkomplikovanijih obaveza. Takođe – dobar dan da pronađete rešenje za nešto što vas je mučilo. Mozak vam radi brzo. Preko prijatelja ili interneta mogućnost za flert i novu ljubav.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate dobre planove, još bolju organizaciju, a i okolnosti vam nekako idu na ruku. Sve se „namešta“ da ostvarite dobre pomake u poslovnom segmentu. Ove srećne okolnosti iskoristite i kada je ljubav u pitanju – priđite osobi koju već neko vreme posmatrate izdaleka.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas je veliko pitanje da li ćete tokom radnog vremena uspeti da uhvatite i dva minuta slobodnog prostora. Sa svih strana vas saleću pozivi, razgovori, gomila sitnih obaveza kojima ne vidite kraja ni konca. U emotivnom segmentu – povredljiviji ste nego inače.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas je dan za odlične ideje, kao i za njihovu realizaciju, ali nećete moći baš sve da odradite sami. Potrebna vam je pomoć ili podrška od jedne osobe i nemojte se ustručavati da je pitate za savet. Emotivno – vaša harizma i nastup privlače pažnju suprotnog pola.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Bilo bi divno da se maksimalno angažujete oko svega što vam je bitno, jer to sada i možete pokrenuti. S druge strane – vodite računa da svojom nervozom ne uvredite neke ljude. Emotivno – porazgovarajte sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imate osećaj kao da je sve stalo. Ništa od onoga što želite da pokrenete se ne aktivira, a vi se već tripujete kako su se više sile urotile protiv vas. Sedite i razmislite – rešenje postoji, samo ga treba pronaći. Emotivno – divan dan za flertovanje, avanturu, provod.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vrlo ste nestrpljivi, a to vam sada ni malo ne ide na ruku. Umesto što pokušavate da pogurate neke poslove ili ljude, sedite i sačekajte – sve ovo će se samo aktivirati. Vi samo možete pokvariti događaje. Emotivno – preko poslovnog segmenta neko vam pokazuje pažnju i zanimanje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta užurban i naporan dan je pred vama. ipak, i pored toga – možete mnogo toga uraditi i zaršiti, čak i ono što niste planirali. Odnos sa nadređenima je napet, ne dolivajte ulje na vatru. U emotivnom segmentu – javlja vam se neko sa kim se odavno niste čuli.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas će na dnevni red izaći neka pitanja oko kojih ste dugo „lomili glavu“. Doduše, to ne ide u onom pravcu koji ste vi zamislili, ali bitno je da se nešto rešava i dešava. U emotivnom segmentu – razgovori sa voljenom osobom ili simpatijom vas opuštaju i donose vam dobro raspoloženje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Promenljiv dan. Imate neka fenomenalna dešavanja, ali sa druge strane – biće i dosta prepreka koje morate rešavati. Imaćete osećaj kao da ste non stop na klackalici i u žurbi da završite sve na vreme. Emotivno – pravi trenutak za zabavu ili izlazak sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dosta loše postavljeno polje svih partnerstava, i poslovnih i emotivnih, verovatno će vam tokom ovog dana oduzimati snagu i crpeti vas. Kao da ni sa kim danas ne uspevate da pronađete zajednički jezik. Pokušajte da ne reagujete na provokacije.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: