The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Do posla vam je danas otprilike kao do lanjskog snega. Preumorni ste, previše ste se opteretili I iznervirali u prethodnim danima I sada samo želite da vas svi ostave na miru. Više ste okrenuti emotivnom delu, ali ni on danas ne funkcioniše najsjajnije.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ako razmišljate o tome da li vas neko od kolega ogovara ili radi protiv vas – verovatno je da ste u pravu. Trenutno ne znate kako da reagujete, pa je možda I najbolje da sačekate I razmislite. Ne vidite perspektivu u jednom odnosu, ali ne možete da poreknete da ste ovom osobom jako privučeni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Trudićete se da otaljate one poslovne obaveze koje imate, mada vam realno gledano – do posla nije ni malo. Više ste opterećeni pitanjima ljubavi, i želite da što pre razrešite neke situacije koje vam nisu jasne. Jedna osoba se malo poigrava sa vama, ali ne možete da poreknete da uživate.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Naglo zatišje je nastupilo u poslovnom segmentu. Koliko vam ovo prija, toliko vas i plaši šta je sledeće što će doći na dnevni red. Opustite se malo i više se okrenite ka pitanjima ljubavi – ovde postoje situacije koje morate srediti sa partnerom što pre. Slobodni primećuju koliko se neko trudi oko njih.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ovaj će vam dan doneti jaču energiju i pomoći da razrešite neke situacije, ali daleko ste još od smirenosti i stabilnosti. Možete napraviti neki konkretniji potez prema jednoj osobi – ipak, ovo neće dovesti do veze, već samo do avanture.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Upleli ste se u neka razmišljanja kao pile u kučine. Pokušavate da sagledate svoju poslovnu situaciju, ali dosta toga vam je nepoznato, pa sada samo zalud gubite vreme. Jedna osoba vas je duboko dotakla i ne možete ni na koji način da je izbacite iz glave. Nadate se skorom susretu sa njom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ne znate uopšte čega danas prvo da se prihvatite. Energija vam je dosta promenljiva, i teško je da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Budite skoncenrisani prema svojim obavezama, jer možete napraviti ozbiljnije greške ili zaboraviti ono što je bitno. Emotivno – veliki zanos prema jednoj osobi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas je neki totalno zbunjujuć i konfuzan dan. Teško je da ćete vi moći da se usmerite na svoje poslovne obaveze. Verovatno vam je samo ljubav ili strast prema jednoj osobi u glavi. Ceo dan ćete provesti upleteni u razmišljanja, maštanja, sanjarenja.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Budite dosta obazrivi kada su poslovne obaveze u pitanju, jer možete napraviti ozbiljnije propuste ili u potpunosti zaboraviti na ono što ste dogovorili. Emotivno ovo je trenutak kada biste morali da više posvetite pažnju partneru. Potrebno je da neke situacije raščistite što pre.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Osećate se kao da je voz prešao preko vas. Toliko su vas iscrpela dešavanja u prethodnim danima, da danas ne znate ni gde ste ni šta trebate raditi. U dogovorima budite obazrivi, jer vam mogu promaknuti neke bitne stvari i detalji. Za emotivne kontakte ovo je dobar dan. Pokrenite se.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Moguće je da ste danas vi zaista imali nameru da budete fokusirani i produktivni kada je poslovni segment u pitanju. Ipak, to su bile vaše namere, a realnost pokazuje da ćete veći deo dana provesti u nekom praznom hodu i funkcionisati potpuno neefikasno. Emotivno – zbunjenost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neće vam biti pravo zbog ponašanja nekih osoba prema vama. Ipak, trenutno nemate pojma šta da uradite da biste ovo sredili. Danas vam se ne savetuje da donosite neke bitnije odluke, jer nemate jasnu sliku u glavi šta se dešava. Veliki emotivni zanos i razmišljanje o voljenoj osobi.

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: