The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Verovatno je da danas niste planirali da budete aktivni u poslovnom segmentu i smoriće vas što ćete morati da posvetite svoje vreme jednoj obavezi. No, odlično je što vas ova okupiranost drži samo u prepodnevnim satima – popodne je već samo vaše, i to najviše za susrete sa nekim zanimljivim ljudima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Našli ste pravi način da rešite jedan poslovni problem, ali je moguće da je neko od kolega morao da vam pritekne u pomoć. Ne raduje vas što ste potrošili više novca nego što ste planirali i možete na kratko biti zabrinuti zbog stanja svojih finansija. Komunikacija sa jednom osobom vam je simpatična i slatka...

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Moguće je da će vam neko od kolega danas priteći u pomoć po pitanju nekih obaveza i to u dosta velikoj meri. Ostaćete prilično iznenađeni, jer je ovo neko ko se ne angažuje tek tako oko drugih. Ne razmišljajte mnogo – zapamtite i budite spremni da uzvratite. U emotivnom segmentu odlično popodne i veče.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Okolnosti u poslovnom okruženju su danas izuzetno dobre. Kolege i vi imate savršen odnos i zajedničkim snagama ćete uspeti da privedete kraju jednu zaista veliku obavezu. Jučerašnji susret sa voljenom osobom vas je ostavio u velikim razmišljanjima. Vreme je da pokrenete neka pitanja..

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Za vas je moguće da će ovo biti jedan od boljih dana tokom ove sedmice. Sve ono što morate da odradite obavljate bez velikih teškoća, a u isto vreme možete pokrenuti i nove poslovne priče. Faktor sreće danas radi za vas, što će biti vidljivo i u emotivnom segmentu. Nova poznanstva su tu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Toliko su vam teško pale neke poslovne obaveze koje ste morali da završite, da čak nećete imati snage ni da se ljudski obradujete time što je sve konačno gotovo. Možda imate neke planove za vikend, ali se trenutno osećate toliko „izduvano“ da biste najradije odložili sve i ostali kod kuće da odmarate...

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Još jedan savršen dan je pred vama. Toliko vam sve ide na ruku ovih dana da prosto ne znate šta se to dešava. Nemojte vi blago meni preterano razmišljati, nego hvatajte šanse – ni ovo neće večno trajati. Uživajte u novim kontaktima, jer danas može doći do značajnijeg susreta.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sve ide baš onako kako ste planirali. Obavili ste važan poslovni dogovor odmah u prepodnevnim satima i već vidite da je realizacija bukvalno na dohvat ruke. Danas samo budite oprezniji sa troškovima – pare vam se lako izvlače iz ruku. Emotivno – dosta statičan dan...stvari ne funkcionišu po vašim željama...

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas nemate ama baš nikakve primedbe na dešavanja u poslovnom segmentu. Uspeli ste da uklopite neke stvari i vidite da sve ide ka pravaoj realizaciji. Neke zbunjujuće situacije u emotivnom segmentu će biti lako razrešiti – ispašće na kraju da ste dosta toga preuveličali.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Razmislite danas da li vredi od drugih tražiti savete. Ovo ne znači da bi saveti bili loši, već mi se čini da vi niste spremni da ih prihvatite. Ne znam ni zašto onda uopšte pitate, kada već imate viziju u svojoj glavi? U suštini, prepodnevni sati su vam dosta konfuzni i mutni – moguće je da se niste naspavali noćas...

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Svi su nešto krenuli u isto vreme da vas zovu i ispada odjednom da će vaše prisustvo biti neophodno na više strana. Budite sigurni da nećete uspeti da ostvarite pola od onoga što budete obećali, pa se snalazite kako znate i umete. Danas ćete verovatno sve pare spiskati u provodu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Čini vam se da ste okrenuli jednu potpuno novu stranicu u poslovnom segmentu i jako vam je drago što za sada sve ide baš onako kako treba. Samo neka ovako i nastavi...Popodne obavezno uzmite za sebe, ali ne da biste sedeli kod kuće – već pravac u neku šetnju ili izlazak sa prijateljicama.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: