The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Evidentno je da vam dosta toga smeta tokom ovog dana, pa možete funkcionisati dvojako. Neki od vas će se povući u sebe, ćutati i dumati kako da reše probleme, dok će drugi naglašenom nervozom stvarati napetost oko sebe. Budite obazrivi u komunikaciji sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Uzbuđenje i nervoza će obeležiti ovaj dan. Sve se oko vas dešava u jednom brzom tempu, tako da povremeno jedva sustižete događaje. Neke šanse se hoće otvoriti tokom današnjeg dana, ali će one biti uglavnom vezane za emotivni segment. Jača komunikacija sa simpatijom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Zatrpani ste gomilom informacija, a niste sigurni kojima možete verovati i koliko su one suštinski tačne. Danas budite obazrivi i možda bi najbolje bilo da ne povlačite neke velike poteze, niti da pravite dogovore. Dobro čitajte šta potpisujete. Emotivno – nerazumevanje sa partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Poprilično ste umorni i od jučerašnjih dešavanja, a današnja vam samo „dodaju“ na opterećenosti i zabrinutosti. Sačekajte, možda nije sve tako kao što izgleda. Ne donosite zaključke naprečac. Emotivno – pomalo ste umorni od nekih situacija sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas se možete suočiti sa nekim prilično neugodnim problemima kada su vaše finansije u pitanju. Ako tek sklapate neki ugovor ili dogovor – malo je verovatno da trenutno imate jasnu sliku. U emotivnom segmentu – pokušajte da budete strpljiviji sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Današnji dan vam je posebno naporan. Toliko ste uložili sebe u neke projekte ili dešavanja, da već osećate da ste na ivici snaga. Danas ne verujte u obećanja niti vi obećavajte drugima – malo je verovatno da će bilo šta od ovoga biti ispunjeno. Emotivno – status quo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

E ako ste juče bili u komplikovanim situacijama i smatrali da od toga ne može gore, danas ćete promeniti mišljenje. Konkretno – ništa ne ide kako treba. Sedite i kulirajte malo, opustite se – ono što ne možete promeniti, ne možete. Neka sve ide svojim tokom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

To što ste vi isplanirali i zamislili, to je baš lepo. Da nije ostvarivo, uverićete se tokom današnjeg dana. Od velikih planova ispašće da ćete samo sitnice dobiti. Pa dobro, makar nešto. U emotivnom segmentu – neko vas pritiska svojim pokušajima da vas zavede i osvoji.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nemojte danas donositi velike odluke iz više razloga. Pod jedan – nemate prave informacije niti vidite jasno neke situacije. Pod dva – brzopleti ste i verovatno ćete napraviti više štete nego koristi. Pod tri – nije vreme da započinjete nešto novo. Sve vam je jasno. Sedite i posvetite se redovnim obavezama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imaćete osećaj da se danas svi vaši planovi urušavaju kao kula od karata. Ako vidite da neke stvari danas ne idu, umesto da ulažete snagu i dalje da ih pokrenete, pustite ih. Možda će sutrašnji dan doneti neka rešenja, jer ovaj neće. Emotivno – iscrpljeni ste i imate malo vremena za partnera.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas možete završiti ono što ste započeli jedino ako uložite i poslednji atom snage u to. A koliko ćete za to biti sposobni, to je veliko pitanje. Izgleda mi da će dosta toga ipak ostati da „visi u vazduhu“. U emotivnom segmentu – više vam je svega preko glave.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vi zbunjujete druge, drugi zbunjuju vas. Tako se lepo nećete razumeti da će to verovatno rezultovati opštom pometnjom u dogovorima. Dan za nepredviđene i komplikovane situacije. U emotivnom segmentu – partner je nešto romantičniji nego inače, ail ste vi na velikom oprezu.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: