The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Osoba koja vam je poslovno važna spremna je da se sastane sa vama i sasluša vaše predloge. Odličan je trenutak da prezentujete ono što vam je bitno i potražite podršku. Izvedite emotivnog partnera na ručak ili na večeru – pravo je vreme da porazgovarate o vama bitnim stvarima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas imate odličnu komunikaciju sa osobama koje su vam poslovno važne. Povećano razumevanje sa kolegama, čak možete jedni drugima priskočiti u pomoć u nekim situacijama. Dan je dobar za nova emotivna poznanstva zato izađite sa prijateljima na kafu ili piće u popodnevnim satima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas možete očekivati pozitivan odgovor po nekom pitanju koje vam je od velike važnosti. Neke promene koje se dešavaju u poslovnom okruženju vam u potpunosti odgovaraju. Pokazujete otvorenije zainteresovanost prema jednoj osobi. U postojećim vezama dan za važne razgovore.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas lako razrešavate bilo koje nesporazume u komunikaciji. Spremni ste da se prilagodite sagovorniku, kao i on vama. Ovaj dan bi takođe bilo dobro iskoristiti i za neke vama važne dogovore sa emotivnim partnerom. Pokrenite pitanja koja su vam bitna.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pravi je trenutak za jedan poslovni dogovor, ali ćete morati da napravite određene kompromise. Druga strana je spremna da se prilagodi, ali ćete i vi to morati da uradite. Preko posla danas možete ostvariti jedno zanimljivo poznanstvo, ili ćete početi drugačijim očima da gledate na kolegu, saradnika.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas budite spremni da žestoko zapnete na poslu, jer vas autoritet ili nadređena osoba posmatraju. Ovo nije nikakva vrsta provere, već osobe koje su iznad vas žele da vide kako se snalazite u novim okolnostima. Ako želite da napredujete, danas se pokažite. Emotivno skladan dan sa partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Današnji dan vam donosi mogućnost dogovora koja bi vam vrlo brzo mogla obezbediti prilično solidnu količinu novca, zato dajte sve od sebe da ga i ostvarite. Moguće je da ćete danas partneru pokazivati mnogo više pažnje nego inače. Pojedini će se odlučiti čak i za neki sitan poklon.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Moguće je da će vas danas više osoba dovesti do granice tolerancije, ali pošto ne želite da se sukobljavate, radije ćete se ućutati i povući u sebe. Malo je verovatno da će i emotivni partner uspeti da dopre do vas. Potrebno vam je malo vremena da o nekim stvarima dobro razmislite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Poslovni segment bi danas mogao da bude mesto vašeg zadovoljstva i uspeha. Jedna osoba vam može izaći u susret po pitanju koje vam je bitno. U emotivnom segmentu ste se jako pokrenuli ka jednoj osobi koju već poznajete od ranije. Očekuje vas vrlo zanimljiva komunikacija, čak možda i susret.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas nemojte ubeđivati nikoga, jer ako budete potencirali na pokušajima da nekoga uverite, to samo može biti shvaćeno pogrešno. Vaše je da predložite, a druga strana neka razmisli da li je to dobro po nju. U emotivnim vezama od samog početka dana ćete imati dobru komunikaciju i razumevanje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan odličan za finansijske prilive. Jednostavno, pare vas hoće, pa je danas moguće sklopiti i neki dogovor koji će vas obezbediti na duži rok. Sa voljenom osobom je potrebno da porazgovarate o nekim promenama u vašem odnosu. Dobro razumevanje i usklađivanje po svim pitanjima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Postavite se danas maksimalno odgovorno prema jednoj obavezi koju preuzimate na sebe. Saradnici to očekuju od vas i potrudite se da se predstavite u najboljem svetlu. Dan je dobar i za dogovore sa poslovnim partnerima. U emotivnim odnosima strast stavljate na prvo mesto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: