The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Jedna osoba pokušava danas da vas pridobije za svoje planove. Saslušajte šta ima da vam kaže, možda biste i mogli da napravite neki konkretniji posao sa njom. Jako vas nervira što ne možete da se usaglasite po nekim pitanjima sa članovima porodice. U emotivnom segmentu se osećate dobro.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neko vam može dojaviti informacije koje su jako povoljne po vas, ali niste sigurni koliko možete da verujete u njih. Bojite se da se eventualno ne razočarate kasnije. Prijatelj vas moli za jednu uslugu. Sa dve osobe imate zanimljivu komunikaciju i blago flertovanje. Prija vam cela situacija.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas će vam u poslovnom segmentu trebati velika pomoć i podrška od strane kolega, pa se potrudite da ih zamolite za uslugu, jer obaveze koje imate nećete moći sami da završite. Partner je u jako dobrom raspoloženju i spreman je da vam oprosti i neke sitnije greškice iz prethodnih dana.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Svesni ste da ste na domak bitnih poslovnih promena i ubrzavate tempo u poslovnom segmentu. Ako ne u toku današnjeg dana – sutra vam stižu informacije koje toliko dugo očekujete. Dan je odličan za emotivna dešavanja. Pojedini će imati kontakt ili susret sa bivšim emotivnim partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Moguće je da se planirani sastanak ili poslovno putovanje odloži bukvalno u poslednjem trenutku. Imate osećaj da su vam se neke prilike izmakle iz ruku. Budite maksimalno korektni prema svojim ukućanima, jer danas može biti nešto napetija situacija u porodičnom okruženju. Nemojte biti isključivi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko će dočekati „na nož“ vaše predloge ili imati zamerku za sve ono što budete rekli ili učinili. Ne shvatajte ovo lično, očigledno je da vam danas treba više truda da neke ljude ubedite u ispravnost svojih stavova. Ako možete, popodne provedite u odmaranju, opuštanju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imate osećaj da ljudi sa kojima radite pokušavaju da izvrdaju neke dogovore. Na žalost, ne možete uraditi ništa konkretno, osim pratiti kako se odvija situacija na dalje. Emotivno ste trenutno dosta nesigurni i potrebna vam je pažnja i prisustvo voljene osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Potpuno neočekivano, planovi za koje ste već mislili da ćete morati da odustanete od njih, kreću da se odvijaju nekim normalnim tokom. Zahvalite svojoj srećnoj zvezdi. Dosta toga ste prećutkivali voljenoj osobi i smatrate da je pravo vreme da joj se sada i otvorite. Biće iznenađena.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas ste dosta nesigurni, a u isto vreme u lošem raspoloženju i trebali biste da se potrudite da se to ne oseti u komunikaciji sa ljudima sa kojima sarađujete. Svoje probleme zadržite za sebe. Shvatate da morate podhitno da promenite nešto u odnosu sa voljenom osobom. Smišljate taktiku.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Zabrinuti ste kako će se na dalje odvijati situacije po jednom pitanju koje vam je jako bitno. Nemate razloga za uznemirenost, sve će se rešiti brže nego što ste to mislili. Sa voljenom osobom porazgovarajte otvoreno, jer ćete na taj način prevazići neku sitniju problematiku koja smeta vašem odnosu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dobijate od nekog čvrste garancije da ćete uspeti po jednom poslovnom pitanju. Prosto ne znate smete li da se radujete unapred ili da čekate da se ovo obećanje i ispuni. Na poslovnom okupljanju primećujete osobu koja vam jako privlači pažnju. Pokušajte da ostvarite jaču komunikaciju sa njom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

I vi ste već na izmaku snaga po nekim pitanjima. Prilično ste se umorili tokom ove sedmice i jedva čekate popodne, da se konačno odmorite i isplanirate sebi vikend. Bićete letargični po pitanju obaveza danas. Voljena osoba vam predlaže zanimljiv izlazak ili večeru. Ovo bi bilo šteta propustiti.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: