The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovaj vam dan donosi veliku rasterećenost, jaku energiju koju možete usmeriti gde god da to poželite. Šta god da imate od obaveza završićete u rekordno kratkom roku. Dan obavezno iskoristite za emotivne kontakte i susrete, bilo sa voljenom osobom, bilo sa nekim koga želite da osvojite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan možda nije savršen za posao, jer ste pomalo lenji i neefikasni, ali je zato savršen za sve ono što je vezano za emotivni segment. Bićete neuobičajeno nežni i romantični prema voljenoj osobi, a ukoliko ste sami – možete se na prvu loptu „skontati“ sa jednom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

I za vas je ovo odličan dan u svim segmentima. Šta god da želite da pokrenete, uradite to baš danas. Toplo vam preporučujem da više pažnje posvetite poslovnom segmentu, jer možete očas posla dogovoriti neke bitne poslove. Svakako sa osobom koja vam se dopada ugovorite susret.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U poslovnom segmentu ovaj dan je dušu dao za sve ono što želite da postignete ili uradite. Savetujem vam da ne oklevate ni u jednom momentu, pokrenite se. I emotivno je ovo dosta povoljan trenutak da sa voljenom osobom sredite neke napetosti koje postoje u vašoj vezi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas je pravi momenat i dan bukvalno za sve ono što poželite. Imate dovoljno i energije i podsticaja – potrebno je samo da se pokrenete i uradite, sve vam ide od ruke. I emotivno će ovo biti jedan od boljih dana u proteklom periodu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako vam energija današnjeg dana ne odgovara u potpunosti, ipak možete dosta toga uraditi, ukoliko sebe naterate da funkcionišete onako kako vam drugi nalažu. Trenutno sami sebi niste najbolji savetodavac, pa vam se preporučuje da čujete šta drugi imaju da vam kažu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pred vama je jedan savršen dan. Toliko vam sve ide na ruku da ćete povremeno prosto biti zbunjeni situacijama. Nemojte previše razmišljati, već hvatajte svoje šanse – bilo da su one kroz poslovni, emotivni ili prijateljski segment. Značajni susreti i kontakti vam sleduju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Suviše je danas sve oko vas užurbano da biste se osećali najbolje, ali pokušavate da se snađete i da „plivate“ u situacijama koje su vam nametnute. Velika podrška od strane šefova vas može prilično iznenaditi. Nemojte to pokvariti svojim negativnim stavovima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Za divno čudo, danas nećete imati ama baš nikakve primedbe na dešavanja u poslovnom segmentu. Sve ste lepo uspeli da uklopite i sami primećujete da sve ide ka rešavanju i stabilizaciji. I u emotivnom delu stoji pojačana romantika i mogućnost da sa voljenom osobom odete na kraće putovanje, izlazak.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neka pomoć dolazi baš onda kada vam je potrebna. Ovo će vas donekle smiriti i stabilizovati i učiniti da ponovo sa više optimizma krenete da gledate na situacije u poslovnom segmentu. Osećate se rasterećeno i to će se odmah primetiti i u vašim emotivnim relacijama. Opuštenost.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ne ide vam baš sve na ruku danas, ali ćete vi uspeti da okolnosti okrenete u svoju korist. Neki ljudi se mogu pokazati kao pravi prijatelji ili neko na koga se možete osloniti. Bićete iznenađeni koliko je jedna osoba spremna da vam pomogne ili učini. Emotivno se osećate stabilno i zadovoljno.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dan kao stvoren za sve ono što je vezano za poslovni segment. Možda biste vi voleli da drugačije provedete dan, uljuljkani u nežnosti sa voljenom osobom, ali iskoristite ono što vam se trenutno nudi – a to su mogućnosti da sredite odnose sa kolegama i napravite dosta dobre nove dogovore.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: