The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Zadali ste sebi more obaveza za danas I zaista je pitanje kako ćete iz svega ovoga uspeti da isplivate. Koncentracija je dobra u prvom delu dana, zato tada dajte svoj maksimum. Izlazak na kafu posle posla sa kolegom/koleginicom može postati izuzetno zanimljivo i prijatno iskustvo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Kad krenete od jutros da “čistite” obaveze pred sobom – niko neće moći da vas zaustavi. Uhvatite taj podsticajni “talas” koji će vas nositi, jer će vam kasnije tokom dana natrčati neke obaveze ili papirologija koju ste potpuno smetnuli sa uma. U emotivnom segmentu – nedostaje vam komunikacija sa nekim.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nesigurni ste po nekim pitanjima I razmišljaćete o potezima koje je potrebno povući. Kontaktiraće vas osoba koja za vas ima neku ponudu o kojoj bi vredelo razmisliti. Trudite se oko nekog koga ste upoznali preko prijatelja. Ova osoba se malo poigrava sa vama, ali vam to trenutno prija.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Posvetili ste se jednoj poslovnoj saradnji i u priličnoj meri ste zadovoljni postignutim rezultatima. Ostala je još dosadna papirologija, kojoj ćete morati da posvetite veći deo svog dana. Malo ste prezahtevni prema voljenoj osobi, ali vam ona ipak izlazi u susret.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete osetiti veliki priliv pozitivne energije, koju odmah možete iskoristiti u poslovnom segmentu – pokrenite priče koje su vam važne. I sreća je danas na vašoj strani, pa će vam se lakše otvoriti neke poslovne šanse. Moguć kontakt sa osobom iz prošlosti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uz malo truda, moguće je rešiti nešto što vam je u proteklom periodu predstavljalo problem. Ako očekujete pomoć drugih, nemojte računati na to – ipak ćete sve morati sami. Nisu vam jasni postupci I potezi nekog ko vam se dopada. Ne znate zbog čega ima promene u ponašanju prema vama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Delujete vrlo promenljivo tokom ovog dana – u jednom trenutku ste vrlo aktivni I preduzetnički nastrojeni, u drugom se povlačite u važnom trenutku ili odustajete od započetog posla. Potrebno je više obostranog truda da biste se vi I voljena osoba razumeli po nekim pitanjima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mnogo toga morate uraditi I spremili ste se da budete aktivni I prionete na posao od ranog jutra. Možda će vam u jednom trenutku izgledati kao da nećete uspeti da se snađete, ali će ovo biti kratkotrajni zastoj. U emotivnom segmentu – pravi momenat za pokretanje prema simpatiji.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dobre predispozicije da tokom ovog dana pokrenete neka poslovno ili materijalno bitna pitanja za vas. Doduše, ovo neće ići lagano – ali vi ste nekako već naučili da se borite sa teškoćama. Blago nerviranje I rastresenost u odnosu sa emotivnim partnerom. Sitne čarke.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Bićete u prilično dobrom raspoloženju. Imate sposobnost da uspešno izađete na kraj I sa najzahtevnijim zadacima. Velika podrška od strane kolega ili prijatelja. U odnosu sa voljenom osobom – za divno čudo, prilično mirni trenuci. Posvetite se jedno drugom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sigurno je da ćete tokom ovog dana prosto “leteti”. Kontakti I susreti sa mnogo ljudi I velika angažovanost po nekim papirološkim pitanjima. Osećate zastoj I nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Možda preuveličavate probleme.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas će se mnoge stvari pokrenuti I aktivirati. Ako očekujete podršku od nekih osoba, ona će danas biti delimična. Ne računajte na neke ljude stopostotno. Želite da nekome pokažete veću zainteresovanost, ali se non stop “lomite” I ustručavate.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: