The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vas čeka mnogo akcije u poslovnom segmentu. Neke sitnice dolaze na svoje mesto, neki se problemi rešavaju I uglavnom ćete uspeti da svoje planove ostvarite. Nove mogućnosti za dobre poslovne dogovore. Sa voljenom osobom se razumete bolje nego inače.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ćete uglavnom biti usmereni na sve ono što u proteklim danima niste rešili ili priveli kraju. Okupiraće vas obaveze I kontakti sa poslovnim partnerima I kolegama. Pažljivo pratite šta se dešava kod emotivnog partnera. Neka njegova ponašanja izazivaju blagu sumnju kod vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste prilično energični I potenciraćete na tome da se neki poslovi privedu kraju, ali I pokrenuti razgovore sa saradnicima koji su vam važni. Danas vaše reči imaju težinu, zato vodite računa da nekoga ne uvredite nenamerno. Emotivno – spremni ste da nastupite otvorenije prema simpatiji.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ponovo imate osećaj da možete kontrolisati dešavanja u poslovnom segmentu. Vaši pokušaji komunikacije sa ljudima koji su vam bitni, pokazaće se kao vrlo uspešni. Mogućnost ostvarivanja dobre saradnje. U emotivnom segmentu – trudite se da se prilagodite voljenoj osobi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta se dobro snalazite u nekim “brzim”situacijama koje će se postavljati ispred vas u poslovnom segmentu. Potrudite se samo da ne propustite neke detalje koji se mogu pokazati kao bitni. Nije još uvek vreme da napravite neki odlučniji korak prema osobi koja vas privlači.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uspevate da se snađete I u najkomplikovanijim situacijama danas. Verovatno ćete razgovarati sa dosta “teškim” ljudima, ali uspevate da se prilagodite njihovom načinu razmišljanja. Trenutno predstavljate podršku emotivnom partneru koji je u nekom “padu”.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ste pomalo nestrpljivi I imate osećaj da vas prave prilike konstantno zaobilaze. Možete čak smatrati da su kolege trenutno u mnogo boljem položaju od vas. Emotivno – interesuje vas neko, ali se ustručavate da toj osobi to I pokažete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Bićete pozitivno iznenađeni razvojem nekih dogovora. Očekivali ste da će sve ići dosta sporije. Ne znate šta da očekujete od osobe koja vam nudi prijateljsku uslugu. U emotivnom segmentu – ponašate se pomalo nepredvidivo i partner ne može baš uvek da razume vaša ponašanja.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Imate priliku da danas završite neke stvari koje ste propustili, I to na lakši način. Aktivirajte se I ne odlažite posao I obaveze za sutrašnji dan ili “neki drugi put”. Emotivno – ponekad imate osećaj da vas voljena osoba uopšte ne razume.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dobro raspoloženje I jake aktivnosti u poslovnom segmentu obeležiće današnji dan. Sve čega se prihvatite ići će vam od ruke lakše nego inače. Vaše inicijative će se pokazati kao uspešne. Emotivno – zadovoljni ste komunikacijom sa partnerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Shvatate da danas morate da ubrzate tempo da biste priveli kraju obaveze I poslove od kojih mnogo očekujete. Imate podršku od nekih osoba iz svoje najbliže okoline. U emotivnom segmentu – potrebno je više razumevanja I međusobnog usklađivanja da biste vi I partner funkcionisali.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke nejasnoće I nedoumice su rešene I danas možete više pažnje posvetiti obavezama koje ste zapostavili u prethodnim danima. Dobar momenat da dogovorite poslovni sastanak ili razgovor sa novim saradnikom. U emotivnom segmentu – prija vam komunikacija sa voljenom osobom.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: