The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tranzitni Mesec u vašem polju kriza i strasti aktivira polje tajni i podsvesti. Funkcionisaćete dvojako – ili ćete se u potpunosti uplesti u razmišljanja vezana za finansijski segment i neku poslovnu problematiku, ili ćete pak okrenuti svoje misli ka tajnom susretu sa jednom osobom koja vas jako privlači.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tranzitni Mesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava aktivira kod vas potrebu da sa voljenom osobom razgovarate, ali na jedan lep, staložen i sabran način, o svemu što je trenutno prepreka da vaš odnos funkcioniše kako treba. Lepi razgovori mogu dovesti i do buđenja nežnosti među vama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas bi bilo najbolje da date malo oduška sebi. Da se opustite, dobro odmorite i relaksirate. Sigurno je da će neke sitnije obaveze oko doma morati da dođu na dnevni red, ali ostatak dana iskoristite samo za svoje uživanje. Budite korektni prema voljenoj osobi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Polje ljubavi, zabave, dece, flerta, naglašeno je danas tranzitnim Mesecom. Danas ćete najbolje provesti ovaj dan ako se okrenete nekim lepšim stvarima i situacijama u životu. Opustite se, ne mislite na neke ozbiljne teme i dileme – samo mislite na to kako da u ovom danu uživate.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Polje doma i porodice naglašeno je danas tranzitnim Mesecom. Ne postoji bolji trenutak da se familija okupi, da oko vas budu oni koje volite i sa kojima se i najbolje osećate. Dajte sebi na volju – malo uživajte sa porodicom, malo uživajte sa voljenom osobom, malo se više odmarajte...

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Polje pokreta, komunikacije, dogovora naglašeno je tranzitnim Mesecom. Danas svakako nemojte dan iskoristiti time što ćete se zavući u kuću i presedeti ga ili preležati. Možete vi to i mnogo bolje. U svakom slučaju, ako ne odete nigde – zgrabite telefon i ispričajte se sa svim osobama koje su vam drage.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pa, nemojte ovaj dan iskoristiti baš samo za obaveze. Izgleda mi da ćete ili prionuti na neke poslove oko kuće, ili se pak zavući u istu, ne pokazujući bilo kakvu nameru da mrdnete i vidite se sa nekim ljudima. Nemojte tako, ovaj dan se može mnogo bolje iskoristiti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tranzitni Mesec je u vašem znaku i polju ličnosti i najviše vam aktivira polje ljubavi, zabave, provoda, flerta. Najbolje ćete provesti ovaj dan ukoliko se okrenete baš ovim životnim segmentima. Očekujte neke lepe trenutke sa onima koje volite....ili koje tek pokušavate da osvojite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju podsvesti i čini mi se da vam je danas zaista potreban odmor od svega što se u prethodnim danima dešavalo. Verovatno ćete rezimirati utiske, analizirati, praviti planove na dalje. Ipak, ne propustite da deo dana date i onima koje volite. I koji vas vole.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Tranzitni Mesec aktivira danas vaše polje prijatelja I druženja. Pravi je trenutak da se vidite sa bliskim ljudima, možda i sa nekima za koje niste imali vremena u proteklom periodu. Makar jedan deo dana posvetite i svojoj voljenoj osobi ili simpatiji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tranzitni Mesec danas naglašava vaše polje karijere. Stvarno ne znam odakle vam ideja da bilo šta dumate ili radite u nedelju....ali izgleda mi da će nekima od vas i to poći za rukom. Možda je bolje da ovaj dan iskoristite na taj način što ćete izaći negde sa osobom koju volite ?

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju planova, ali i putovanja i aktivira vaše polje ličnosti. Ne bi me iznenadilo da neki od vas danas i otputuju, doduše na neku kraću relaciju. Drugi će se pak uplesti u razmišljanja o tome kako da funkcionišu u narednom periodu.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: