The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Malo nervoze od ranih jutarnjih sati, čisto da vas ubrza i da učini da ne dremate na poslu....Kada se prođu ove prve jutarnje „nepogode“, ostatak dana je izuzetno dobar. Jedna osoba iz prošlosti vas može u potpunosti iznenaditi svojim pojavljivanjem ili inicijativom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Morate da požurite da biste realizovali svoje planove. Okolnosti vam baš I ne idu na ruku, jer je obaveza više nego inače, a ni sa kolegama baš nemate potpuno razumevanje I sklad. U odnosu sa voljenom osobom – vreme je da konačno prevaziđete neke trzavice u komunikaciji.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Velika energija I usmerenost, želja da što pre pokrenete nešto što je u prethodnom periodu bilo u zastoju. Pojedine kolege vas umaraju jednim te istim praznim pričama. Jake emocije I strast – bilo bi dobro das a voljenom osobom pokrenete neke lepe zajedničke momente.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke situacije se razvlače I “vuku” I već počinjete da se nervirate što se ne pokreću u onom pravcu koji očekujete. Nervoza stoji I u kontaktu sa nadređenim osobama. Biće potrebno mnogo usaglašavanja da biste uspeli da se po nekim planovima uskladite sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neko bi rekao da su vam “oči gladne” I da ste zagrizli preveliki zalogaj, ali vi to tako ne mislite, I nastavljate da se u poslovnom segmentu borite za ono što želite. Dobre šanse za uspeh stoje. Raspoloženost I flertovanje na poslu. Lako ostvarujete I nova poznanstva.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U odličnom ste radnom elanu, I uglavnom će vam danas sve ići lako od ruke. Prijatno ćete biti iznenađeni I nekim pohvalama na svoj račun, verovatno od strane saradnika ili poslovnih partnera. Emotivnom partneru je potrebno više podrške sa vaše strane.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Energija ovog dana vam I ne prija u potpunosti, jer previše toga morate uraditi, a nekako brzo gubite snagu I elan za posao. Nemojte se rasipati na sto strana, odredite prioritete. Dogovori sa emotivnim partnerom se uglavnom vezuju za dom ili neku kraću posetu zajedničkim prijateljima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Veoma ste se brinuli oko završetka nekih poslovnih obaveza I malo je reći da će vam laknuti kada ovo privedete kraju. Neko vam nudi dodatni poslovni angažman ili kratkotrajni poslić. Odgovara vam da se u tišini I izolovanosti svog doma posvetite voljenoj osobi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako će poslovni segment danas zahtevati da mu se posvetite u potpunosti, a povremeno ćete se bojati da li ćete sve uspeti da završite na vreme, ipak ćete krajnjim rezultatima biti zadovoljni. Emotivno – malo nervoze jer teško usklađujete svoje obaveze I imate malo vremena za voljenu osobu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neko bi rekao da ste previše obaveza preuzeli na sebe, ali vi ne mislite tako. Smatrate da ćete uz dobru organizaciju, sve privesti kraju uspešno i na vreme. Danas želite da više pažnje posvetite svojoj porodici. Moguće je da će neko od starijih članova familije trebati vašu pomoć.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Planova million a samo malo vremena da ih sve ostvarite. Naravno – svesni ste da mađioničar niste, i da ćete morati jako dobro da se organizujete da biste priveli kraju makar veliki deo obaveza. Zanimljive mogućnosti za nova poznanstva. Kontakti preko društvenih mreža.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Blaga zabrinutost zbog nekih troškova ili finansijskih obaveza. Generalno – podsticajan dan, mada nećete moći da se oslonite na pomoć od strane kolega – sve ćete morati sami. Razumevanje trenutno nalazite samo kod prijatelja – voljena osoba nema dovoljno vremena za vas.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: