The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pred vama je jedan pun dobrog raspoloženja i mnoštva dešavanja dan. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jeste nervoza, koja će vas povremeno hvatati. Ne požurujte ni druge, ali ni sebe. U emotivnom segmentu – partner vam pokazuje više pažnje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Odlične okolnosti u poslovnom segmentu. Odnos sa kolegama i saradnicima funkcioniše bez ikakvih problema. Obratite pažnju na papirologiju, moguća su manja nerviranja zbog nekih dokumenata. Vaši strahovi kada je voljena osoba u pitanju su bezrazložni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Prilično ste odlučni i puni inicijative kada je poslovni segment u pitanju. Vaš nastup je dosta samopouzdan i sada zaista možete napraviti neke preokrete i pokrenuti situacije koje su vam važne. U emotivnom segmentu – otvoreno ćete pokazati partneru koliko vam je stalo do njega.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Potrudite se da u svemu što budete radili danas budete odlučni, ali smireni. Ne dozvolite da vas neke situacije izbacuju iz takta i nemojte dozvoliti sebi burne reakcije. Partner vam može zamerati što previše vremena provodite u poslovnim obavezama, oseća se zapostavljeno.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate dobre planove, ali trenutno ne možete da ih uklopite u situaciju koja se dešava u poslovnom okruženju. Tražićete način da neke stvari premostite i ipak dođete do onoga što želite. Pomalo ste napeti kada su kontakti sa suprotnim polom u pitanju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas nastupaju neke promene u poslovnom okruženju koje vam baš i ne idu na ruku. Pokušavaćete da pronađete neko rešenje za postojeću situaciju, ali je pitanje koliko ćete biti uspešni u svemu ovome. Partner vas nervira nekim svojim ponašanjima ili zahtevima. Pokušajte da iskulirate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko vam u poslovnom segmentu predlaže stvari za koje niste sigurni da li da ih prihvatite, jer se kose sa vašim uverenjima. Ipak, svesni ste da možete profitirati, pa ćete baš biti neodlučni šta da uradite. Tajna komunikacija sa osobom koja verovatno nije slobodna. Priželjkujete emotivni susret i realizaciju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dosta ste toga uspeli da završite i odradite, ali vi lično niste zadovoljni niti svojim učinkom niti rezultatima. Zbog svega ovoga bićete nervozni prema kolegama i postaviti se prilično odbijajuće. Ni emotivni deo vam danas ne pruža potrebno zadovoljstvo. Osećate se uskraćeno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Bukvalno na mišiće ćete izvući jedan dogovor, ali to vam neće smetati da zasluženo uživate u svojoj „maloj pobedi“. Sve što radite danas, radite uz težinu, ali završavate uspešno, pa nemojte odugovlačiti i oklevati. Potrebno vam je da se neko angažuje oko vas, jer vi ne želite da napravite prvi korak.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Lični i poslovni segment su danas u blagom neskladu. Moguće je da ćete neke poslovne obaveze prolongirati da biste posvetili dovoljno vremena onome što je vama od ličnog prioriteta, a može biti vezano za nekog od članova porodice. Promenljivo raspoloženje u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Razmišljate na jedan način, ali delujete na potpuno drugačiji, pa ni vama samima nije jasno zašto poneki put povučete potez koji je u potpunosti suprotan od onoga što ste planirali. Neki put mi nemamo uticaja na ono što radimo, već nas sudbina sama vuče na onu stranu koju je potrebno. Prepustite se dešavanjima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odlični momenti u poslovnom segmentu. Dobre ideje i velika mogućnost realizacije. Funkcionišete na taj način da pokrećete i aktivirate ljude oko sebe. Prava liderska pozicija. Velika žudnja, velika emotivna neispunjenost – potrebno vam je da što pre nađete utehu u zagrljaju osobe koju volite.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: