The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ćete funkcionisati u fazonu – jedan problem rešite, drugi se pojavi. Velike tenzije u komunikaciji sa drugima, teško uklapanje i nerazumevanje. Vrlo slična situacija će biti i u emotivnim odnosima. Pokušajte da imate malo više razumevanja i hladnu glavu u odnosu sa partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Kako dan bude odmicao, napetost u poslovnom okruženju će samo rasti. Doduše, sa nekim situacijama ste već naučili da se izborite, pa ne dozvolite da vas drugi uvuku u neke besmislene rasprave. Jaka sumnja u emotivnog partnera, imate osećaj da nešto krije od vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Svesni ste da neko pokušava da manipuliše vama i da utiče na vaše razmišljanje i stavove. Pazite da ne odate neke informacije koje su vama poslovno važne. U emotivnom segmentu vaša pažnja je „razbijena“ na više osoba – flertujete i šarmirate, ali u suštini – samo se poigravate sa drugima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U poslovnom segmentu neko od samog početka dana negativno utiče na vaše raspoloženje. Smeta vam što se drugi olako odnose prema svojim obavezama. Posvetite se svojim poslovima i ne obraćajte pažnju na druge. Emotivni partner vas može lako iznervirati nekim svojim ponašanjima ili primedbama.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Teško vam je da danas sačuvate svoj unutrašnji mir, jer vam jako smeta ponašanje drugih osoba kojima ste okruženi. Pokušajte da se usredsredite na svoje prioritete i da ne obraćate pažnju na njih. Veliko nepoverenje prema voljenoj osobi zbog nekih njenih izjava. Ne potencirajte na raspravama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas drugi mogu pokušavati da utiču na vaše mišljenje. Ne potpadajte pod njihov uticaj, samo izvodite zaključke po onim pitanjima koja su vam važna. U kontaktu sa osobom koja vam se dopada imate određenu zadršku i ona ne može da „provali“ na koji način razmišljate o njoj.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas će vam biti potrebna sva vaša koncentracija, jer dosta toga nije na vašoj strani. Pokušajte da ne pravite greške u poslovnom segmentu. U važnim emotivnim relacijama danas može doći do pritisaka, ljubomore, sumnjičenja. Pokušajte da se postavite spremno na kompromis.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas vam je teško da procenite da li su osobe sa kojima dolazite u kontakt iskrene ili pokušavaju da manipulacijom izvuku nešto od vas. Bićete vrlo oprezni u komunikaciji sa drugima. Lako flertovanje očas posla može prerasti u jake strasti koje bi vas mogle uvući u aferu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas se morate prilagoditi drugima, mada će vam to poprilično teško padati. Neophodna vam je pomoć i podrška od saradnika i kolega, jer ne možete sami da završite jednu obavezu. S druge strane – nerviraju vas njihovi stavovi i ponašanja. Moraćete da pokušate da pronađete kompromis.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas ćete morati da pristanete na neke uslove koji vam ne odgovaraju, da biste mogli da pokrenete saradnju koja vam je vrlo važna. Ipak, trudićete se da nametnete svoje mišljenje. Pritiskate emotivnog partnera da se ponaša u skladu sa onim kako ste vi to zamislili. Napetost u odnosu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Uporni ste da danas „isterate“ nešto što ste zamislili i verovatno ćete i uspeti u tome, iako će ometanja od strane drugih svakako biti. Svoju tvrdoglavost iskoristite na pravi način. Danas će dogovori sa voljenom osobom ići dosta teško, iako oboje pokušavate da se prilagodite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Uporni ste da završite nešto što ste pokrenuli i verovatno ćete i uspeti u tome. Međutim, dešavanja će vas prilično iscrpeti, jer je moguće da ćete morati da se ubeđujete sa drugima ili da ispravljate njihove greške. Malo je verovatno da ćete biti u nekom posebnom emotivnom raspoloženju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: