The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

I pored napetosti koja će i danas biti vidljiva u poslovnom segmentu i kolegijalnom okruženju, pred Ovnovima se ipak pojavljuju neke ponude o kojima bi vredelo razmisliti. Neke probleme možete rešiti lakše nego što ste mislili. Posvetite više vremena emotivnom partneru.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke jako dobre poslovne mogućnosti mogu se danas otvoriti pred Bikovima. U dobrom ste raspoloženju, spremni da saslušate i prilagodite se drugima – angažujte se, ne možete pogrešiti. Mogućnost novog poznanstva preko poslovnog segmenta ili društvenih mreža.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Bitno je da danas budete aktivni i poslovno angažovani, jer lako možete završiti neke situacije koje su vam dosta bitne i oko kojih se već izvesno vreme trudite. Mogućnost važnog dogovora sa poslovnim partnerom. Nadređeni su spremni da vas podrže. U emotivnim relacijama – odlično.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobar dan je pred vama, ispunjen solidnim odnosom sa onima sa kojima radite, ali i nekim finim poslovnim prilikama. Moguće je i da vas iznenadi finansijski priliv. Razgovor sa nekim ko vam je jako privlačan se intenzivira – sve češće se dopisujete, a stoji i mogućnost susreta.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nema opuštanja dragi moji. Jeste da je dan dobar da se napravi neki fin poslovni dogovor, ali ovo ne znači da ćete lako proći kroz dešavanja. Budite sigurni da frke mora biti, bilo kroz jurnjavu i stres, bilo kroz probleme sa tehničkim uređajima. Makar ćete sa voljenom osobom uživati opušteno.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ne vredi – nervirali se ili se ne nervirali – isto vam se hvata. Neke situacije ne možete rešiti na silu, pa onda bolje pustite da sve ide svojim tokom. Sa članovima porodice danas nemojte biti na „ratnoj nozi“. Sve se može srediti i bez galame i nerviranja. U emotivnim odnosima – dosta solidna atmosfera.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Rešili ste danas da ćete gledati samo sebe, svoj interes i da se nećete nervirati ni malo. Bravo za vas. Još samo ovo da ispoštujete, i sve će biti kako treba. No, čini mi se da će ovaj vaš lepi plan pasti u vodu. Doduše, malo trčanja vezanog za posao vam neće škoditi. Dobro je za liniju....

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pa dobro – do podneva ćete se nervirati, imaćete utisak da ćete iz kože iskočiti....a onda će situacija na poslu krenuti da se lagano smiruje. Dobro je vreme da ostvarite ono što ste planirali. Pokrenite se prema osobi koja vas interesuje. Neki odlični momenti sa emotivnim partnerom su pred vama.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Smatrate da bi stvarno bilo vreme da se pozabavite nekim poslovnim pitanjima i trudićete se da ono čega se prihvatite i završite. Naznake od poslovnog partnera da je spreman na vaše uslove i dogovor. U emotivnim odnosima slede vam lepi trenuci, mada će voljena osoba povremeno biti nervozna.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ovaj dan doneće vam pozitivnu energiju i dodatnu angažovanost u ovom segmentu. Bolji odnosi sa nadređenima danas, a pojedinima bi mogao „kapnuti“ i neki novčani priliv. Vreme je za otvoren i iskren razgovor sa voljenom osobom. Potrudite se da rešite probleme.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vreme je da date sve od sebe jer ćete danas lako pokretati komunikaciju sa bitnim saradnicima, ali i dobiti mogućnost da ostvarite značajna nova poslovna poznanstva. Imate izuzetnu komunikaciju sa jednom osobom preko posla. Zainteresovanost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Imate osećaj da se u poslovnom segmentu neke stvari konačno pokreću sa mrtve tačke. Bolje ste raspoloženi nego inače, mada i na dalje povremeno provejava vaša nervoza. Angažujte se oko osobe koja vam je zanimljiva, ne propuštajte još jednu priliku za sreću.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: