The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vrlo interesantan dan u poslovnom segmentu. Neko vam svojim uticajem ili podrškom može pomoći da dođete do onoga što želite. U kontaktu sa nadređenom osobom možete pokrenuti pitanja koja su vam bitna. Sa voljenom osobom pravite velike planove. Ispunjenost i zadovoljstvo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako će vam povremeno biti teško da se usredsredite na poslovne obaveze, ovo itekako može biti produktivan i ispunjen dan. Ne dozvolite da vas tvrdoglavost drugih izbacuje iz takta. Neko vam može priznati svoju zainteresovanost. Iznenađenost, ali spremnost da se upustite u avanturu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dosta velika količina poslovnih obaveza, ali i neočekivana pomoć od strane kolega i saradnika. Danas slobodno možete zatražiti uslugu od strane prijatelja, jer su spremni da vam izađu u susret. Velika strast u kontaktu sa voljenom osobom. Odlično i za izlaske, nova poznanstva, društvene mreže.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Na neke situacije u poslovnom segmentu danas ne možete nikako uticati, pa jedino možete da se prilagodite okolnostima i drugima. Ono na šta ste se obavezali moraćete da ispoštujete i ispunite. U emotivnim odnosima možete osećati izvesnu vrstu pritiska ili posesivnosti od strane partnera.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Kontakti sa poslovnim saradnicima i kolegama su danas previše teški za vaš ukus, pa ćete gledati, kad god ste u mogućnosti, da se sklonite ili okrenete ka svojim prioritetima. Ne izbegavajte da uradite ono što znate da morate. Emotivno – fenomenalno raspoloženje. Dobar dan za flert i avanturu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Koliko god neke situacije izgledale zahtevno, a obaveze nagomilano, morate krenuti da rešavate stvari jednu po jednu. Videćete i sami da ćete uspeti da obavite sve ono što ste zamislili. U emotivnim relacijama danas funkcionišete po principu strasti. Mogućnosti i za nova poznanstva, flert.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Još jedan odličan dan je pred Vagama. Jedina stvar na koju biste trebali da obratite pažnju jeste kontakt sa šefovima, kojima ćete morati da se priklonite. Dobre mogućnosti za finansijske prilive, ali i za dogovore koji će se pokazati kao vrlo isplativi. Dan je odličan za ljubav, u svakom smislu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iako će se danas provlačiti i jake emotivne prilike, Škorpije će se u najvećoj meri okrenuti ka poslovnom i finansijskom segmentu. Jednostavno neke stvari i prilike ne želite da propustite, i pokazaće se da ste apsolutno bili u pravu. Izvanredne šanse, dogovori i kontakti. Ne odustajte od svojih ciljeva.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Poslovni planovi se odvijaju baš onako kako ste vi to zamislili. Očekuje vas doduše, puno posla, ali i dovoljno entuzijazma da sve završite na vreme. Šanse za finansijske prilive su vrlo velike. Neko počinje da odgovara na vaša udvaranja. Mogućnosti za poznanstva i preko izlazaka ili društvenih mreža.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate neke velike planove i danas možete ostvariti makar jedan deo njih. Snaga vaše ličnosti je trenutno neverovatna, i nemojte dozvoliti da pustite da vam šanse iskliznu iz ruku. Pokrenite se ka onome što želite. Sve više razmišljate o jednoj osobi i danas ćete verovatno napraviti prvi korak.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Trudićete se da danas posvetite pažnju nekim osobama koje ste možda u prethodnom periodu zanemarili. Slede vam interesantni kontakti u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Neko će se pokrenuti prema vama a vi ćete sa zadovoljstvom prihvatiti ovo udvaranje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Još jedan dan koji je u poslovnom segmentu više nego dobar. Možete uraditi mnogo toga po pitanju komunikacije sa poslovnim partnerima. Ugovaranje važnih sastanaka ili dogovor o projektima. Obavezno osobu koja vam se dopada pozovite na sastanak, ili makar održavajte komunikaciju sa njom.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: