The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Uopšte vam nije jasno na koji način ćete uspeti danas da realizujete svoje planove. Dosta toga je nejasno i nesigurno i ne biste trebali da donosite bilo kakve konkretnije odluke. U emotivnom segmentu – planovi vas i voljene osobe se u potpunosti razlikuju. Nesklad.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Muči vas kako ćete uspeti da zatvorite neku finansijsku problematiku. Dogovori kojima ste se nadali se prolongiraju i više niste sigurni ni da li će uopšte do realizacije doći. Ni vi ni voljena osoba niste u nekom naročitom raspoloženju. Oboje preterujete u nekim situacijama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vi lično ste prilično stabilni i sigurni šta je ono što morate tokom ovog dana uraditi. Ipak, ne možete se pouzdati u one sa kojima dolazite u kontakt niti se oslanjati na njih. Budite u fazonu – u se i u svoje kljuse. Emotivno – nestabilan dan. Partnerova raspoloženja su suviše promenljiva.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dolazite u kontakt sa jednom osobom koja vam nudi svoju pomoć oko nekih poslovnih nedoumica. Ipak, niste sigurni koliko možete da se pouzdate u njena obećanja. Emotivno – razmišljanje o nekom ko je daleko od vas. Sanjarenje i maštanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta toga se danas očekuje od vas, pa se pripremite na dan koji će biti ispunjen dešavanjima. Odlični su preduslovi da ostvarite ono što želite, ali je evidentno da ćete povremeno imati padove u nesigurnost. Istrajte. Maštate o jednoj osobi i o susretu sa njom. Moguće je da će sve ostati samo na razmišljanju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neka lična i emotivna problematika danas vas zaokuplja i moguće je da zbog ovoga nećete moći da budete u potpunosti fokusirani na svoje obaveze. Potrudite se da se skoncentrišete. U emotivnim relacijama – više niste sigurni kako da se postavite prema voljenoj osobi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Niste sigurni koliko su iskrene osobe sa kojima danas dolazite u kontakt. Sve to izgleda suviše dobro da bi bilo istinito i nije ni čudo što ste oprezni. Komunikacija sa jednom osobom preko posla vas je navela da se zamislite – niste sigurni da li je u pitanju samo kolegijalno ponašanje....ili muvanje?

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Čekate kao na iglama da dobijete neke informacije i nećete se smiriti dok ne čujete rezultat onoga što vam je jako važno. Zabrinutost zbog finansijskog segmenta. Kujete neke velike planove kada je emotivni deo u pitanju. Danas možete pozitivno iznenaditi voljenu osobu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Trudite se da budete pozitivno raspoloženi i nadate se da će neki vaši planovi ipak biti realizovani. Dan je dobar da napravite neke dogovore, jer vam situacije idu na ruku. Nešto ste zamišljeni i nesigurni kada je vaša emotivna situacija u pitanju. Pustite stvari da prenoće.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Energija ovog dana vam ne odgovara, jer budi u vama nesigurnost, nervozu i preterana razmišljanja i brige. Pokušajte da potisnete ovo i da funkcionišete korektno kada su vaše obaveze u pitanju. Svesni ste da morate razgovarati sa voljenom osobom o nekim pitanjima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Uopšte vam nije jasno kako ćete uspeti da rešite neke situacije i verovatno ćete pustiti da sve ide samo od sebe, nadajući se najboljem. Ipak, ne može se poreći da ste zabrinuti. Previše se prijateljski ophodite prema jednoj osobi i nije ni čudo što ona smatra da flertujete sa njom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Potpuna nedoumica šta uraditi po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Do vas dolaze informacije koje vas zbunjuju i kojima se svakako ne radujete. Zastoj u planovima. Emotivno – želite više nego što trenutno množete dobiti.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: