The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odlično uspevate da se organizujete I raspodelite svoje obaveze. Istina je da je u poslovnom segmentu prisutna mala nervoza, ali ovo će biti aktuelno samo tokom prepodnevnih sati. Imate inicijativu I inspiraciju u kontaktu sa suprotnim polom – budite aktivni.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako možda to niste očekivali, dan će biti dosta napet I ispunjen događajima. Neko od kolega čak može neki svoj propust pokušati da “natovari” na vas. Tek u večernjim satima moći ćete da se opustite, I to najbolje u društvu prijatelja, u pozitivnoj atmosferi I izlasku.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako ćete zbog nekih situacija u poslovnom segmentu brinuti, na kraju će se ispostaviti da su vaše brige bile bez pravih osnova. Sa emotivnim partnerom samo povremeno ostvarujete onakav odnos kakav biste želeli – veliki usponi I padovi u raspoloženju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako uz više truda nego inače, uspevaćete da se uklopite sa ljudima sa kojima radite. Doduše, povremeno će vas malo nervirati neki postupci kolega, ali ćete moći da pređete preko ovoga. U popodnevnim satima je naglašen umor i istrošenost i verovatno će vam najviše prijati da ostanete kod kuće.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan odličan da polako privodite kraju neke poslovne projekte, da ulazite u završnu fazu dogovora. Poslovni saradnici su spremni da vam izađu u susret po nekim pitanjima. Sa suprotnim polom imate odličnu komunikaciju I primećujete da ste u centru pažnje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan kada biste trebali da zatvorite jedno poglavlje u poslovnom segmentu I počnete da razmišljate o novim poslovnim obavezama I projektima. Vaši planovi za izlazak ili zajednički provedeno vreme sa voljenom osobom, mogu se izjaloviti zbog obostranog umora ili previše obaveza.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dobro raspoloženje, prava energija I uglavnom ćete tokom ovog dana uspevati da bez problema obavite sve poslove koje imate. Malo vas opterećuju neke osobe, ali ne želite da im poklanjate previše pažnje. Dan odličan za flertovanje, za dobru komunikaciju sa suprotnim polom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iako ste vi tokom celog dana dosta nervozni I napeti, trudićete se da se to ne odrazi na vaš učinak I kvalitet kontakta sa poslovnim partnerima I saradnicima. Nervoza dolazi od osećaja velikog nezadovoljstva – imate osećaj da se ništa ne odvija po vašim planovima – ni posao, ni emocije.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas uspevate da nađete prave sagovornike – osobe sa kojima možete podeliti svoje ideje I predloge, I koje su spremne da vas saslušaju ili podrže. Sa onima sa kojima ne možete odmah pronaći zajednički jezik – ni ne širite priču. U emotivnom segmentu – strasno veče je pred vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Napravite dobar koncept, pripremite se I spremite se da obavite neke bitne poslovne razgovore. Ako vam susret sa poslovnim partnerom bude odložen za sutra – nije smak sveta, I sutra će vas po ovom pitanju pratiti sreća. U emotivnom segmentu – neko vas žestoko privlači.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas će vam ići od ruke svakodnevne obaveze, ono u čemu uživate ili kontakti sa ljudima koji vam prijaju I u čijem prisustvu ste uvek raspoloženi. Sve ono što je van ovih okvira – verovatno će vam prilično teško padati. Dan izvrstan za komunikaciju sa suprotnim polom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mogućnost za dobar dogovor sa poslovnim partnerom ili nekim od saradnika. Možete se predstaviti u najboljem svetlu, ali ne dozvolite da vam nervoza pokvari “nastup”. Niste za neko veće društvo, ali će vam prijati uzak krug prijatelja…ili pak kontakt sa simpatijom.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: