The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U toku današnjeg dana ćete biti nešto impulsivniji nego inače, pa ne reagujte prebrzo u svojim bitnim poslovnim i emotivnim relacijama. Porodični I poslovni segment će biti teško uskladiti. Očekujte nerazumevanje od onih koji su vam najbliži.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Moguće je da vas tokom današnjeg dana suviše opterećuje problematika oko finansijskog segmenta ili dogovora sa važnim saradnicima. Ne brzajte sa nekim izjavama da ne biste pokvarili sebi šanse za uspeh. U odnosu sa voljenom osobom merite reči, možete je nehotice uvrediti ili povrediti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Današnji dan vam donosi promenljivo raspoloženje i osećaj da vam neke situacije izmiču iz ruku i da nećete uspeti da ih uspešno okončate. Možda je bolje da se malo povučete i date sebi vremena da razmislite. Intenzivno razmišljate o nekom, ali se ne usuđujete da napravite prvi korak.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Kolega vam danas može izložiti jedan plan, o kojem bi svakako vredelo razmisliti. Doduše, vrlo ste oprezni, pa se nećete upustiti ni u šta tek tako, ali ipak uzmite u obzir i ovu opciju. Kako dan bude odmicao, potreba za voljenom osobom će postajati sve jača. Dosta intenzivan kontakt danas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Taman ste mislili da ste jedan posao odradili bez ikakve veće problematike, a do vas stižu informacije o odlaganju ili prolongiranju. Takođe, neki papiri vam mogu napraviti problem. U razgovoru sa voljenom osobom se ne istrčavajte i dva puta razmislite pre nego što nešto kažete, jer vam može zameriti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dobili ste neke informacije koje su vam bile potrebne, ali ovo je daleko od onoga što ste zamišljali ili čemu ste se nadali. Nećete biti zadovoljni, ali ćete se truditi da to prikrijete. Obaveze voljene osobe vas mogu sprečiti da provedete popodne zajedno. Ovo će dosta uticati na vaše raspoloženje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko pokušava da vas ubedi po jednom pitanju, ali vi ne želite da ga saslušate. Vaši su stavovi utvrđeni i nećete dozvoliti da vam ih drugi tek tako menjaju. Ipak, u sebi ćete razmišljati da li ste na pravom putu. Nesigurnost po pitanju odnosa sa voljenom osobom. Sumnjate u neke njene izjave.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ceo dan ćete provesti u nekoj jurnjavi i gužvi, ali generalno – na kraju dana nećete biti zadovoljni onim što ste postigli. Suviše se toga sada postavlja kao prepreka i usporava vas. Osećate jaku potrebu da se pokrenete prema nekome, ali se uzdržavate i lomite u sebi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pred vama je more obaveza koje morate završiti, a raspoloženje vam je daleko od dobrog. Pored ovoga potrebno je da pokrenete neku komunikaciju sa bitnim saradnikom, a ni sami ne znate šta ćete mu predložiti. Loša komunikacija sa voljenom osobom, možda je bolje neke stvari i prećutati.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate osećaj da nećete moći da isplivate iz ogromne količine obaveza koja se danas sručila na vas. Iako ćete se truditi, pitanje je da li ćete uspeti sve da ispoštujete. Nemate dobru komunikaciju sa saradnicima. Teško uspevate da se posvetite emotivnom partneru, niste raspoloženi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Impulsivnost u nastupu vam danas definitivno ne ide na ruku. Svojim lošim potezima možete pokvariti mišljenje nadređenog o vama. Nervoza vas drma i u odnosu sa voljenom osobom. Hteli biste da joj „sručite“ neke reči u lice, ali pokušavate da se uzdržite. Iskulirajte malo, osamite se.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ako ste se oslonili na nečija obećanja, vrlo brzo ćete shvatiti da ste „ispaljeni“. Umesto da besnite i napravite svađu, samo zapamtite i vratite istom merom kada vam se ukaže prilika. Loše za komunikaciju sa voljenom osobom. I vi i druga strana možete izgovoriti neke teške reči….

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: