The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Taman ste mislili da ste u potpunosti završili sa nekom većom obavezom, ali ispada da će vam verovatno jedan deo posla vratiti na ispravljanje ili doradu. Drugi deo dana doneće vam smanjenu energiju, ali i potrebu da sa voljenom osobom budete bliski i romantični.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Niste se nadali da će neke situacije, koje su na prvi pogled izgledale dosta lako, toliko da se iskomplikuju. Danas ćete u velikoj meri biti angažovani, iako to niste planirali. Dan je odličan za komunikaciju sa voljenom osobom, ali i za angažovanje prema osobi za koju ste zainteresovani.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dosta dobro raspoloženje će vas držati tokom celog dana, iako ćete imati par situacija sa nadređenom osobom koje će vas na krako iznervirati ili zabrinuti. Voljena osoba želi neki jači kontakt sa vama, ali vi trenutno nemate dovoljno vremena da joj se u potpunosti posvetite. Imate i druga interesovanja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako će dan krenuti dosta dobro, ispašće da ćete na kraju imati mnogo više obaveza i zadataka nego što možete da postignete. Na sve ovo – kako dan bude odmicao, vaša energija će se rasipati, a vi postajati nefokusirani i dekoncentrisani. Zbunjujuće situacije sa voljenom osobom i neraspoloženje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

U velikoj meri ste okupirani dodatnim obavezama koje nekako dolaze same od sebe i teško je da ćete biti u mogućnosti da realizujete neke lične planove, jer ćete se prilično istrošiti. Jedna osoba vam vrlo suptilno pokazuje da je zainteresovana za vas. Mogli biste da se ovde više aktivirate.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mnogo lakše nego što ste to planirali uspećete da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju i dogovor sa bitnim poslovnim partnerima. Doduše, na neke njihove uslove ćete morati da pristanete, ali i ovo vam trenutno ide na korist. Velika angažovanost oko nekog od članova familije.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nadređena osoba se ne slaže sa nekim vašim stavovima ili postupcima u poslovnom segmentu i može vam skrenuti pažnju ili vas kritikovati. Ne dopada vam se ovo, ali trenutno nemate nekog velikog izbora, osim da promenite svoj način funkcionisanja. Jaka želja da se što pre vidite sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nervoza zbog poslovnih obaveza nikako ne jenjava ovih dana, pa ni ovaj neće biti izuzetak. Nemojte sebi dodatno pokvariti dan nekim raspravama sa kolegama ili prijateljima. Voljena osoba se trudi da vam se približi, ali ste vi dosta zlovoljni i odbijate je svojim ponašanjem.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vaši planovi su za ovaj dan vrlo ambiciozni, ali se bojim da će realizacija biti minorna. Ne računajte da ćete izaći tako brzo na kraj sa nekim poslovnim obavezama koje će se iznebuha pojaviti. Tokom dana su mogući i troškovi na koje niste računali. Kontakt sa emotivnim partnerom će biti nežan i strastan.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nemate nekog realnog razloga za neraspoloženje, ali evidentno je da će kolege primetiti da ste danas nešto povučeniji u sebe nego inače. Možda ste pomalo i iscrpljeni, ali moguće je i da imate neku brigu vezanu za papire, dokumenta koja su vam važna. Posesivnost prema emotivnom partneru.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ili vas saradnici zbunjuju svojim postupcima i ponašanjima ili ste shvatili da ne možete računati na jednu osobu. Šta god bilo – osećate se dosta neraspoloženo i bićete povučeni u sebe. Jedna osoba pokušava da pokrene jaču komunikaciju sa vama, ali ste vi prilično distancirani i uzdržani.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ovaj dan vam donosi velike promene raspoloženja, nesigurnost i želju da se povučete u svoje misli. Nezadovoljstvo poslovnom situacijom, ali i emotivnim segmentom. Ni u jednom ni u drugom polju ne znate kako da se postavite na dalje.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: