The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Osećate veliku želju da napravite neke značajne promene i moguće je da ćete se danas okrenuti ka svojim emotivnim ili porodičnim relacijama i pokušati da poboljšate situaciju i ispravite eventualne greške i propuste prema ljudima koje volite. Odlično raspoloženje, entuzijazam, duhovitost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Naglašeno polje ozbiljnih emotivnih partnerstava danas će baciti fokus na ljude koje volite. Spremni ste da im se posvetite, pa čak i da neke svoje obaveze gurnete na stranu, da biste proveli više vremena sa njima. Prijaće vam i pažnja koju vam emotivni partner posvećuje. Mogućnost za zajednički izlazak.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ne morate baš i danas razmišljati o obavezama koje niste završili. Takođe – batalite kućne poslove i sređivanje, bolje je da se okrenete ka svojim prijateljima koji nestrpljivo očekkuju da vas vide. Neophodno je da se promrdate – izađite sa društvom. Odlično ćete se provesti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Rakovi danas žele da uživaju i da iskoriste svaki čas ovog dana. Jednostavno, danas ne želite da razmišljate o ozbiljnim stvarima, o problemima, o teškoćama....želite da budete u dobrom društvu, okruženi nekim veselim i nasmejanim licima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

I Lavovi danas mogu biti u velikom iskušenju da se zavuku u kuću i da ne maknu odatle. Ovo dolazi u obzir jedino ako imate nameru da pozovete prijatelje ili neke drage osobe da vam se pridruže. Nemojte biti sami, potrebno vam je da budete okruženi ljudima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Na koju ćete vi tačno stranu od tih pet koje ste isplanirali, to ćete tek videti. U nekom momentu ćete shvatiti da su vaši planovi za ovaj dan bili previše ambiciozni i da ne postoji šansa da ostvarite sve. Ne želite da razočarate neke ljude, ali ispašće da ćete baš to morati da uradite.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako već idete u neki provod, izlazak, ručak – nemojte se prebrojavati i opterećivati time koliko će vam novca ostati u novčaniku. Na prvom mestu bi trebalo da vam bude da se opustite i rasteretite, a novca svakako nikada neće biti dovoljno. Gledajte na život sa neke malo lepše i vedrije strane.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pun Mesec je danas u vašem polju ličnosti, donoseći vam vrlo intenzivna, ali u isto vreme I promenljiva osećanja. U suštini – vi biste danas na jedno dvanaest strana, ako je to ikako moguće, ali i vama je jasno da će to biti vrlo teško izvodljivo. Pokušajte, možda vam i uspe....

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nemate ama baš nikakvog razloga da se danas pokunjite, da upadnete u neka razmišljanja i da se povučete u sebe. Umesto toga – pravac na neki susret sa prijateljima, koji vam itekako mogu ulepšati ovaj dan. Potrebno vam je da budete okruženi ljudima koji vas vole i cene.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas je jako naglašeno vaše polje prijatelja, izlazaka, društvenih mreža. Bilo bi dobro da posvetite vreme onima sa kojima se niste videli duže vreme, da obnovite komunikaciju i drugarstvo. Kontakti sa suprotnim polom se mogu pokazati kao vrlo inspirativni. Dobro raspoloženje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas su mogući pozivi na neka društvena okupljanja, ili ćete vi želeti da provedete veći deo vremena van kuće. Kontakti sa drugim ljudima vam donose veliko raspoloženje i zadovoljstvo. Mogućnost da se formiraju i neka nova prijateljstva, ali i da upoznate osobe koje će privući vašu pažnju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Energija ovog dana vam u potpunosti odgovara, čini da ste raspoloženi za kontakt sa drugima, ali i da ste puni planova i ideja kako da provedete slobodno vreme. Kontakt sa više osoba, a najbolje ćete se osećati ako sa grupom prijatelja zajedno izađete ili odete u neki šoping. Kontakti sa suprotnim polom odlični.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: