The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odlična energija – pravi ste vođa i inicijator u poslovnom segmentu. Lako ćete uspeti da pokrenete druge na akciju, a vaše ideje i rešenja danas lako mogu naći put do zainteresovanih. Uživaćete da provedete vreme u društvu prijatelja, a može „pasti“ i jedno fino novo poznanstvo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Istina je da ste pomalo zabrinuti kako će se na dalje odvijati neke poslovne situacije, ali ne želite da odustanete od onoga što ste pokrenuli. Daćete sve od sebe da vaši projekti uspeju. Dan savršen za druženje, za lepo I opušteno provedeno vreme sa prijateljima Ili voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dobro ste raspoloženi, aktivni, pravite super atmosferu među kolegama – ali to ne znači da ćete sedeti besposleni –ovaj dan vam donosi čak I elan za posao. Kako dan bude odmicao, osećaćete se sve bolje – pravi je trenutak da pokušate da konačno osvojite tu simpatiju!

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ovaj dan donosi užurbanost, ali Istovremeno I jednu lepu I pozitivnu energiju. Istina je da ćete imati osećaj da sve završavate u poslednjem trenutku, ali bitno je da završite, zar ne? Sa voljenom osobom se opustite, razmirice I brige sklonite negde na stranu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da je neko od poslovnih saradnika ili partnera uzeo sebi malo više za pravo, I potrudićete se da ovo fino, ali odlučno sasečete u korenu. Pravi je momenat da pokrenete komunikaciju, I poslovne, ali I emotivne prirode. Ne čekajte da se stvari dese same od sebe.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U pravom trenutku – neke informacije, vesti ili papiri koje ste očekivali – stižu do vas. Sada je pravi trenutak da počnete da razređujete ono što ste započeli. Dan je savršen da ispeglate neke probleme kojih je u proteklom periodu bilo između vas I voljene osobe.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imaćete sreće u svemu što pokrenete danas, iako će na samom početku biti nekih zastoja ili sitnijih problema. No, poenta je ne odustati na prvim preprekama. Takođe, dan dobar za zaradu. Emotivno – previše očekujete od voljene osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Smirili ste se po nekim pitanjima, našli ste dovoljno snage u sebi I sada krećete u napad. Znate tačno šta morate uraditi I nemate nameru da odustanete od onoga što ste započeli. Dobra komunikacija sa suprotnim polom, mada ćete verovatno više vremena posvetiti svojim prijateljima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Naglašeno polje komunikacije govori da ste danas u pravom raspoloženju da se posvetite kontaktu sa poslovnim partnerima I saradnicima. Možete započetni neke važne dogovore. U emotivnom segmentu – itekako su moguća nova poznanstva. Zanimljivi ljudi su oko vas.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Istina je da poslovne obaveze danas nekako dolaze “u talasima”, ali uspevate da ih držite pod kontrolom. Odlična komunikacija sa nadređenima I mogli biste zatražiti uslugu ili slobodan dan. Sa emotivnim partnerom se danas može doći do rešenja za neke problematične situacije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas vam stoji ne samo dobro raspoloženje, već I mogućnosti da u komunikaciji sa drugima prosto zablistate. Ne čekajte da se drugi pokrenu prema vama, vi napravite prvi korak. U emotivnom segmentu – izađite, upoznaćete nove, zanimljive osobe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U super ste raspoloženju, napravili ste odlične planove I oni se za sada ostvaruju bez ikakvih problema. Neko vam pomaže I podržava vas u onome što ste pokrenuli. Obavezno napravite neki plan za izlazak ili veče kod kuće sa voljenom osobom. Dobra atmosfera I razumevanje.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: