The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prepodnevnim satima je najbolje da neke bitnije obaveze prepustite ljudima sa kojima radite. Vi ćete biti pomalo rastreseni i moguće je da ćete napraviti grešku. Popodne je već drugačije, malo se oporavljate i glava vam je mnogo bistrija. Veče kao stvoreno za ljubavnu avanturu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U prvom delu dana ćete biti nešto povučeniji, ali samo iz razloga što razmišljate na koji način da rešite neka važna poslovna pitanja. Drugi deo dana nosi okrenutost obavezama i veliki radni elan. Možete se prema voljenoj osobi postaviti nešto zvaničnije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas osećate posebnu težinu i nesigurnost. Čini vam se da nikada nećete uspeti da dođete do onoga što želite, bez obzira o kom životnom segmentu pričamo. Nemojte se brinuti, sve ovo što osećate sada nestaće mnogo brže nego što mislite. Pred vama su neki novi dani, koji će biti mnogo podsticajniji.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Već ste mislili da neki odgovor ili informaciju ni nećete dobiti. U poslednjem trenutku (naravno – spas u zadnji čas, tako to kod vas funkcioniše) dobijate potvrdan odgovor i ono što vam je bilo potrebno. Vrlo dobro raspoloženje tokom celog dana i podsticajna komunikacija sa nekim ko vam je zanimljiv.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odluke, odluke....izgleda da danas non stop morate donositi kojekakve odluke, a to vam baš ni malo nije lako, jer ste prilično nesigurni na koju ćete stranu. Možda je bolje da ne razmišljate previše, jer što više opterećujete svoje misli, sve više se zapetljavate. Presecite i donesite odluku.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ako morate da radite danas, prvi deo dana ćete provesti u tihom besu i nezadovoljstvu što su vam pokvareni planovi koje ste imali. Ako ste pak slobodni od obaveza, očekuje vas jedno podsticajno vreme sa emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Čini vam se da non stop nešto čekate. I više vam je zaista muka od čekanja. Bićete u prepodnevnim satima nervozni i jedva čekati da vas neko podbode da biste mogli da reagujete. I sa voljenom osobom ćete biti dosta promenljivog raspoloženja, pa druga strana može smatrati da niste dovoljno prisutni.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Kojekakva razmišljanja su u vašoj glavi, ali uglavnom se vrte oko toga da niste zadovoljni. Umesto što mrko gledate sve oko sebe, pokušajte da malo podignete raspoloženje, najbolje uz pomoć prijatelja. Emotivni deo vam danas funkcioniše samo u kasnim večernjim satima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Verovatno je da ćete u nekom trenutku shvatiti da ste nešto što ste morali da odradite u potpunosti smetnuli sa uma. Pitanje je i da li sada možete uopšte ispraviti ovu situaciju. Veliki emotivni pad u drugom delu dana. Potreban vam je kontakt sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Bićete pod pritiskom obaveza koje morate obaviti. Ipak, imate dovoljno snage i entuzijazma, pa ćete verovatno više nego uspešno završiti sve što je pred vama. Drugi deo dana je dobar za kontakte sa prijateljima, a prilikom izlaska u večernjim satima možete i upoznati nekog novog, zanimljivog.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan kada ste u pokretu i ne smirujete se. Imate dosta kontakata sa potencijalnim klijentima, ali ne znate kako da se u pojedinim situacijama postavite. Ne bi bilo zgoreg da potražite savet osobe koja je prijateljski usmerena prema vama. Mogućnost susreta sa nekim koga tek pokušavate da osvojite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sve što imate od poslovnih ili ličnih obaveza završićete u prvom delu dana. Ostatak vremena je samo vaš, za susrete sa ljudima koje odavno niste videli, i naravno – za emotivnog partnera. Malo vas „drma“ hedonističko raspoloženje, pa ćete svom voljenom biću priuštiti nezaboravne trenutke.

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: