The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke nejasnoće i sumnje koje ste imali polako se razilaze i pred vama je dosta solidan dan u poslovnom segmentu. Moguće je i da dobijete vesti o nekom novčanom prilivu. Savršen je trenutak da se više aktivirate prema osobi koja vam se dopada, jer je sada otvorenija za komunikaciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vaši se planovi danas odvijaju jednim stabilnim tempom, ali je moguće da ćete morati da unesete neke manje promene. Zbunjuju vas postupci jednog saradnika, jer povlači poteze o kojima se niste dogovorili. U emotivnom segmentu sada preovlađuje promenljivo raspoloženje. U neke stvari sumnjate....

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dosta ste umorni, opterećeni i u nekoj vrsti psihičkog pada. Nećete biti u podsticajnom raspoloženju i danas bi bilo dobro da uzmete više vremena za svoje opuštanje i odmor. Vrlo intenzivne emocije, ali nemogućnost da provedete više vremena sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas dobijate šansu za razgovor ili susret sa poslovnim saradnikom koji vam je veoma važan ili sa kojim biste želeli da ostvarite dublji kontakt. Vreme je da iznesete neke svoje predloge, jer imate dovoljno samopouzdanja i stabilnosti. Intenzivan susret sa voljenom osobom. Strast i posesivnost.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Spremni ste da prevaziđete neke probleme i da se na drugačiji način postavite prema poslovnim saradnicima. Ipak, rezultati neće biti u skladu sa onim što ste očekivali. Promenljivo raspoloženje prema voljenoj osobi. Ako vam se neko dopada, nećete moći da prikrijete svoju zainteresovanost.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Morate da se po jednom pitanju potrudite mnogo više nego što ste to očekivali. Iscrpljeni ste nekim pregovorima, ali ne odustajete od svojih stavova i namera. Mogućnost krakotrajnog susreta sa osobom koja će ostaviti veliki utisak na vas. U emotivnim relacijama naglašena je strast i intenzivnost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Promene u jednom poslovnom dogovoru vam ne prijaju ni malo, ali shvatate da trenutno niste u mogućnosti da se mnogo bunite. Mnogo obaveza tokom današnjeg dana. Bićete iscrpljeni i više će vam odgovarati da provedete vreme kod kuće, trenutno niste za neke izlaske i druženja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dosta toga vam ide na ruku tokom današnjeg dana. U komunikaciji sa novim saradnikom pokazujete intenzitet, ubedljivost i samopouzdanje i možete ostaviti jak utisak. Emotivnog partnera stavljate pred „svršen čin“ – vi ste neke stvari rešili i odlučili i nećete dozvoliti da vas druga strana ubeđuje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako je izgledalo da će i ovaj dan biti komplikovan i naporan u poslovnom segmentu, ipak uspevate da dosta toga rešite brže nego što ste to očekivali. Pokušavate da ukažete na neke greške emotivnom partneru,ali to radite na neadekvatan način. Neke stvari se mogu reći i kroz opušten razgovor...

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas vam stoji promenljivo raspoloženje, ali i velika potreba da se intenzivnije angažujete po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Vaše ponašanje i stavovi mogu opterećivati ljude sa kojima dolazite u kontakt. Osećate veliku potrebu za nekim iz emotivne prošlosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odličan dan da napravite neki dogovor „iza zatvorenih vrata“. Takođe, ne moraju baš svi da čuju kakvi su vam planovi i ideje – neko ih može i prisvojiti! Neke stvari čuvate u sebi i niste spremni da se otvorite prema osobi do koje vam je stalo. Očigledno još nije vreme za pokretanje ove priče...

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Prijatelj ili kolega vam mogu pomoći oko vaših poslovnih obaveza. Moguće je da će vas neko „pokrivati“ na poslu dok vi odete da odradite ono što vam je potrebno. Dobijate novi talas emotivnog samopouzdanja – spremni ste da se opet aktivirate prema osobi koju volite.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: