The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Potrebno je da danas budete malo taktičniji u odnosima sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Vi lično ste u jednom promenljivom raspoloženju i lako ćete reagovati na provokacije, ali i na propuste saradnika. Emotivno stoji prilična napetost. Ne znate kako da se postavite prema partneru.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako ste vi spremni na svaku vrstu kompromisa i dogovora kada je poslovni segment u pitanju, ipak ćete teško izaći na kraj sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Moguće su dve ponude i biće teško odlučiti se kojoj da date prioritet. Nešto teže usklađivanje sa voljenom osobom i pored vašeg truda.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U poslovnom segmentu će danas biti nekih napetih situacija, ali ćete se vi truditi da sačuvate svoj mir i da ne upadnet eu nervozu i ishitrenost. Ipak, neke osobe su suviše nedokazane, čak i za vašu tolerantnost. U komunikaciji sa voljenom osobom danas može biti problema.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Moraćete da promenite planove i ono što ste zacrtali danas sebi u dnevni raspored. Umešaće se ljudi ili situacije koje će vas skrenuti sa one trase koju ste planirali. Napet odnos sa kolegama, ali i šefovima. U emotivnom delu partner će insistirati na raščišćavanju nekih njemu bitnih situacija.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vrlo ste nervozni jer mnogo očekujete od nekih sastanaka ili dogovora, a nikako da saznate kakva je konačna odluka druge strane. Za vas lično je bolje da odgovor ne stigne tokom današnjeg dana....U ljubavnim relacijama danas će samo strast funkcionisati....sve ostalo je više nego loše..

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jedan deo problema uspevate da rešite u prepodnevnim satima, ali nemojte da se opuštate. Slobodno računajte da ćete tokom celog radnog dana morati da budete u velikoj meri posvećeni poslovnom segmentu. Pokušavate da se prilagodite emotivnom partneru koji je nervozniji nego inače.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Prijaju vam neke lepe reči i pozitivna reakcije od strane šefova ili saradnika sa kojima ste dugo u kontaktu. U odličnom ste raspoloženju, što će se preneti i na popodnevne sate i odnos sa voljenom osobom. Druga strana će jedva dočekati vašu inicijativu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Uspevate da prikrijete i potisnete nervozu koja vas drma od samog dolaska na posao. Jako ste usmereni na jednu obavezu od čijeg završetka vam dosta toga zavisi. Opustite se malo, sve ćete završiti na vreme. Sa voljenom osobom morate biti taktičniji, nemojte je nervirati svojim izjavama.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Šta god da uradite danas i koliko god da se potrudite, nećete u potpunosti biti zadovoljni. Danas ste najveći kritičar sami sebi. U večernjim satima stoji fenomenalna ljubavna prilika ako ste sami. Obavezno pozovite nekoga ko vam je privlačan i zakažite izlazak, susret, kaficu....

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Možda i vi sami shvatate da nema potrebe za toliku nervozu prema ljudima sa kojima radite, ali jednostavno danas ne možete da se obuzdate. Više je nego verovatno da će sa kolegama doći do bezrazložnih tenzija. U kontaktu sa emotivnim partnerom pokažite onu nežnu stranu ličnosti...

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Evidentno je da danas možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. No, takođe je primetno i da je prostor za greške i nesporazume otvoren, pa povedite malo računa. Svoju nervozu jako kontrolišite u odnosu sa onima koje volite. Emotivnom partneru neće lako „sesti“ vaša promenljivost u raspoloženju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Još jedan dan kada vam je lako da pokleknete pod teretom poslovnih obaveza i uvučete se u jedno od svojih čuvenih mračnih raspoloženja. Jedna osoba pokušava da vam se približi, ali vi kao da je ne primećujete. U suštini – suviše ste obuzeti sobom i svojim neraspoloženjem.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: