The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neko je spreman da sasluša vaše predloge i ideje. Pravi je momenat da se poslovno aktivirate kroz komunikaciju i kontakte sa onima koji su vam važni i da potražite podršku za svoje planove. Hedonizam naglašen u emotivnim odnosima – dan je kao stvoren za uživanje i ispunjenost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Potrebno vam je više tolerancije nego inače. Imate osećaj da svi sa kojima dolazite u kontakt kao da se trude da vas iznerviraju i izbace iz takta. Velike promene u planovima koje vam se neće dopasti. Moguće je da ćete biti nezadovoljni i odnosom voljene osobe prema vama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nadate se pozitivnom odgovoru po nekom pitanju koje vam je bitno. Ako ne dobijete informacije koje čekate, aktiviraćete se i početi da „pritiskate“ sagovornike. Još uvek niste spremni da u potpunosti budete otvoreni prema osobi koja vam se dopada, ali joj povremeno šaljete „signale“.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U poslovnom segmentu ćete biti spremni da se prilagodite, čak i ako neke okolnosti ne idu vama na ruku. Međutim, u kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom možete biti prilično isključivi, sa velikim promenama raspoloženja. Mogućnost da se tvrdoglavite i inatite bez preke potrebe.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ne dopada vam se što nadređeni samo delimično poržava vaše planove ili inicijativu. Trenutno ne možete da dobijete njegovu punu podršku, iz određenih razloga koji vam možda nisu vidljivi. Mogućnost za zanimljiv kontakt preko posla sa osobom sa kojom ćete odmah ostvariti dobru komunikaciju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vaši su planovi više nego ambiciozni, pa je pitanje da li ćete i u kojoj meri moći da ih ostvarite tokom ovog dana. Dobra komunikacija sa poslovnim saradnicima i kolegama, pa sa ove strane možete očekivati pomoć i podršku. Zainteresovanost u fizičkom smislu za neku osobu preko posla.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Itekako vam danas stoji mogućnost da popravite stanje svojih finansija, pa nemojte da se iznenadite ako neko bude zainteresovan za poslovni dogovor. Neka forma neispunjenosti postoji kod vas kada su emotivni odnosi u pitanju, pa će vam biti potrebno više pažnje od strane voljene osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pun Mesec u vašem polju ličnosti govori o potrebi za isticanjem. Iako će vam raspoloženja varirati, imate dovoljno snage i energije da „isterate“ ono što želite. Neko od kolega vam može priskočiti u pomoć ako „zagusti“. Potrebno vam je više ljubavi nego inače. Posesivnost prema voljenoj osobi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odlični kontakti i dogovori i ako budete sledili svoju intuiciju – ne postoji način da pogrešite. Jedino što vas može kočiti je neka forma straha ili nesigurnosti – ne dozvolite da vam ovo pokvari šanse koje imate. Osećaj da u partnerskim odnosima nešto nije u redu neće vas napuštati tokom celog dana.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate potrebu da neke ljude ubeđujete u svoje namere, ciljeve, ali se potrudite da budete malo taktičniji. Što više budete potencirali na nečemu, druga strana se više može povlačiti. Dajete prednost voljenoj osobi u odnosu na prijatelje ili porodicu. Ovi drugi se mogu naljutiti na vas.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odličan dan za dogovore, za kontakte. Jedino što sebi ne smete dozvoliti je statičnost. Ako upadnete u „lenji fazon“ može se dogoditi da prolongirate ono što morate uraditi, i time sebi natovarite problem. Potreba da sa voljenom osobom provedete više vremena nasamo, u porodičnom okruženju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda ste preuzeli na sebe više nego što možete ostvariti. Planovi nisu u skladu sa mogućnostima, pa ćete se verovatno upetljati da ni vi sami nećete znati odakle da počnete. Neophodno vam je da ostvarite pravu komunikaciju sa voljenom osobom. Ipak, danas stoje mogućnosti nesporazuma.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: