The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Jedna osoba vam nudi svoju pomoć, ali vi niste sigurni koji su njeni motivi i oklevaćete da li da prihvatite. Mogućnost da neplanirano potrošite veću sumu novca. Osoba iz prošlosti je ponovo uzdrmala vaš svet. Ukoliko ste zauzeti, može doći čak i do tajnog susreta.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ponuda u tajnosti koja je vrlo primamljiva, ali niste sigurni da li je ispravna i povoljna po vas. Pokušajte da ne odlučujete na brzinu. U emotivnom segmentu – u mogućnosti ste da se ponovo susretnete sa bivšim partnerom. Verovatno nećete moći da odolite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nervozni ste zbog nekih razgovora koje morate obaviti. Koliko god se pripremali, bojite se da ćete u odsutnom trenutku izgubiti koncentraciju. Brinete previše. U emotivnom segmentu – prilikom izlaska ili na društvenoj mreži možete „naleteti“ na osobu koju ste nekada davno poznavali.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Odličan momenat da napravite odlučujući korak sa nekim poslovnim saradnikom. Ne ustručavajte se da iskažete svoje mišljenje. Sagovornici će lako prihvatati vaše predloge. U emotivnom segmentu – flertovanja i zanimljiva dešavanja, uglavnom kroz posao ili preko kolega.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odličan dan je pred vama. Prosto ćete „oduvati“ argumentima svakog sagovornika. Teško onima koji vam se nađu na putu, jer nemate nameru da se zaustavite. Ambicioznost je naglašena. U emotivnom segmentu – pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ne propuštajte da danas obavite ono što imate od obaveza, jer je više nego izvesno da bi vam to u kraćem narednom periodu moglo doneti poslovnu problematiku. Jake strasti prema jednoj osobi i verovatno je da ćete se prepustiti i uleteti u avanturu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pred vama je hitar i užurban dan. Pokušajte da se snađete u okolnostima koje će biti previše naelektrisane za vaš ukus. Ako ne dobijete nečiju podršku, ne odustajte. Ima još dana za megdana. U emotivnom segmentu – prosto ste opijeni jednom osobom. Moguće je da je to neko iz prošlosti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nervoza je više nego primetna u poslovnom okruženju. Pokušajte da ne dozvolite drugima da vas ometaju i skrenu od vaših obaveza. U emotivnom segmentu – teško odolevate nekome koga često viđate. Sve više razmišljate o ovoj osobi – obuzeti ste strašću.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vaši će poslovni partneri i saradnici biti malo nervozni i sa „kratkim fitiljem“ danas, pa pokušajte da ne potencirate na lošoj atmosferi. Prilagodite se, ukoliko je to ikako moguće. Okrenite svoje misli ka ljubavi, jer ovo može biti izuzetan dan po ovom pitanju. Aktivirajte se, maksimalno.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nemojte dozvoliti da vas neke okolnosti u poslovnom segmentu, ili pak neke kolege – danas izbace iz takta. Ukoliko su oni nervozni, ne dozvolite da to prenose na vas. U emotivnom segmentu – malo tenzije sa voljenom osobom se lako može preokrenuti u strast.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Prilično ste nervozni, i trebali biste da vodite računa da nekim svojim nepromišljenim i impulsivnim postupkom ne napravite problem u poslovnom segmentu. Što se emotivnog dela tiče – okruženi ste zanimljivim ljudima i varnice „vrcaju“ na sve strane.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke informacije su pristigle i dovele do toga da se u potpunosti unervozite. Nema razloga za tako nešto, vaše su pozicije prilično stabilne. Sačekajte da vidite u kom pravcu će situacija ići na dalje. U emotivnom segmentu – jake mogućnosti da susretnete nekog od bivših partnera.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: