The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Iskreno se nadam da nemate nekih poslovnih obaveza tokom ovog dana, jer ovaj dan je kao stvoren samo za ljubav, dok biste se u poslovnom segmentu potpuno rasuli i pogubili. Zbrišite sa posla, uhvatite voljeno biće pod ruku i pravac u neku šetnju, uživanciju, razgledanje izloga. Iskoristite dan!

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan za porodicu, za ukućane, za one koje volite i želite oko sebe. Dobro će funkcionisati poslovni segment jedino ako ste privatnik ili ako vam je ostalo da odradite samo neke zaostale sitnice. Druženje sa dragim ljudima diže vam raspoloženje i dodatno diže pozitivnu energiju. Osećate se savršeno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nemojte dozvoliti sebi da danas upadate u neka setna raspoloženja, da budete u tripu da želite za prošlošću ili „dobrim starim vremenima“. Ova sada vremena su jedino što imate, pa uživajte u njima punim plućima. Pustite da vas prijatelji pozitivno prodrmaju i odvuku vas u neki provod.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pa dobro, ko je vama rekao da se bitne poslovne obaveze ostavljaju za subotu? Sada ste se setili da morate da obavite neke pozive i pošaljete neku dokumentaciju, kada je pitanje da li ćete ljude koji su vam potrebni uopšte uspeti da „nahvatate“. Makar popodne iskoristite za uživanje sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi ste se danas ratrčali na sto strana. Kao da je sav onaj zastoj koji ste osećali tokom cele prethodne sedmice prevaziđen, a vi kao pušteni sa lanca – ne znate gde ćete pre. Prvo sedite, napravite prioritete, pa onda delujte. Mogu se danas i neke poslovne sitnice odraditi, i to onako – baš kako treba.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ako vam danas padne na pamet da presecate neke stvari, nemojte. Pogotovo ako se vezuju za emotivni ili prijateljski segment. Razmislite još jednom pre nego što odreagujete, jer biste se vrlo brzo mogli pokajati. Dajte sebi vremena da se smirite i da još jednom porazgovarate sa drugom stranom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas je za vas izuzetno povoljan dan, samo nemojte da se rasplinete u moru planova i da na kraju ne završite ništa. Ne možete odjednom na više strana, odrađujte jednu po jednu stavku koju ste zacrtali. Na taj način ćete ostvariti najbolje rezultate i maksimalno iskoristiti pogodnosti i šanse ovog dana.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vi se danas osećate prilično razvučeno. Imate obaveza i u poslovnom, ali i u privatnom segmentu, i niste sigurni na koju ćete pre stranu. I jedno i drugo pitanje je prilično važno i nisam sigurna kako ćete uspeti da se uklopite u sve. Verovatno ćete vrlo uspešno sebe do maksimuma iscrpeti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

I vi imate mnogo planova danas, ali vam okolnosti idu na ruku, pa je više nego verovatno da ćete sve uspeti da ostvarite. Obavićete i jedan deo poslovnih obaveza i to vrlo uspešno. Emotivno funkcionišete savršeno i dan je pogodan i za susrete sa voljenom osobom, ali I simpatijom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vi ćete i ovaj dan iskoristiti prvenstveno za poslovne aktivnosti, ali je definitivno sigurno da vam sledi i priliv novca. Savršeno vreme za sve ono što želite da postignete, pa nemojte zanemariti ni emotivni deo. Stoje vam jako dobri momenti sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Morate se angažovati i u poslovnom segmentu, i to oko nekih dogovora koji su ostali nezavršeni. Bićete malo nervozni jer vam se čini da druga strana postavlja prilično komplikovane uslove, a vi biste da ovo što pre privedete kraju. Moguće je da nećete uspeti da ostvarite svoje planove sa emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

A mislili ste da je pred vama jedan miran dan. Pa bojim se da nema ništa od toga, jer će vas pritisnuti poslovnim obavezama bukvalno od ranog jutra. Sve ono što ste isplanirali, moraćete da pomerate ili da u potpunosti odložite. Malo je verovatno da ćete uspeti da odvojite vreme za voljenu osobu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs 

Komentari: