The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Današnji dan ćete provesti u dobrom raspoloženju i sa osobom koju volite, mada se možda i nećete uklopiti baš u svakom trenutku. No, ipak je dan suvše lep da biste nešto zamerali partneru. Biće tu vrlo intenzivnih momenata – stare strasti se mogu probuditi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vi ste se pripremili da uživate danas, a ako partner nije voljan da vas podrži u vašim planovima....pa tu već može biti problema. Rešili ste da isterate svoje, pa kud puklo da puklo. Da se ne bi desilo baš to, da situacija između vas dvoje „pukne“ budite malo, samo malo prilagodljiviji. To je za vaše dobro.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ćete biti u dosta promenljivom raspoloženju. Ono što ste vi planirali moguće je da nećete uspeti da ostvarite, jer će vas dnevne situacije odvući na potpuno drugu stranu. Neko će od vas očekivati da ispunite svoja obećanja ili obaveze koje ste zapostavili.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako ste planirali da provedete dan sa osobom koju volite, ovde može doći do nekih neočekivanih preokreta. Ili će vam vaše voljeno biće u poslednjem trenutku reći da ne može da dođe zbog nekih obaveza, ili se pak nećete uopšte ni videti. U svakom slučaju, spremite se da budete malo neraspoloženi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera nećete moći da se dogovorite kako da provedete današnji dan. Vaše voljeno biće želi da ostane kod kuće i uživa, a vi biste na neki ručak, ili šetnju, ili makar šoping u gradu. Bilo šta samo da ne sedite. Sad vi vidite kako ćete se usaglasiti po ovom pitanju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Možda će u nekom trenutku izgledati kao da vi i emotivni partner ne možete da se uklopite oko dogovora za današnji dan. Taman kad budu počele da vas obuzimaju crne misli, crne da crnje ne mogu biti – situacija će se preokrenuti. Vidite da na kraju i nije ispalo tako loše.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Svi planovi sa partnerom ili sa prijateljima moraće da budu pomereni za drugi deo dana ili za same večernje sate. Prepodne je više nego izvesno da ćete želeti ili da poklonite samo sebi, ili će vas jednostavno, mrzeti da idete bilo gde i radite bilo šta.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možda želite više nego što ćete dobiti. Ili pak želite neku drugu osobu, a ne onu koja je trenutno pored vas. Ko zna šta vi želite, kada nećete da se otvorite i budete jasni po emotivnim pitanjima. Da ste danas baš najraspoloženiji – i niste. Dosta mutno raspoloženje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Šta god da se danas bude dešavalo na emotivnom planu, vi definitivno niste zadovoljni. Što se ta neka tuga uvukla u vas, to verovatno samo vi znate. Možda razmišljate o nekome iz prošlosti, možda mislite da ne dobijate dovoljno od osobe sa kojom ste trenutno. Izdignite se iznad situacije. Biće to dobro.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Divan, ali zaista divan dan je pred vama. A sve je usmereno na ljubav, na zabavu, na provod, na uživanje. Voljenu osobu ćete iznenaditi, ali i ona vas. U svakom slučaju, punom parom napred i ne obraćajte pažnju na neke sitnice sa strane. Sve ostalo ostavite, posvetite se ljubavi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ne tražite danas sitnice i greške u partnerovom ponašanju. Nemojte dozvoliti da vam neke, realno nebitne stvari, pokvare ovaj dan. Shvatite da i vi ponekad grešite (možda i malo češće!) pa spustite loptu i dozvolite da vi i voljena osoba uživate u nekim zajedničkim trenucima. Jaka strast može popraviti stvari.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vi imate odličan plan za dešavanja sa voljenom osobom, ali je pitanje koliko će se situacija zaista i otvoriti da te planove ostvarite. Partneru se možda neće svideti vaša ideja ili će pak imati premalo vremena da vam posveti. Pomalo ste razočarani, ali ćete se truditi da to i ne pokažete voljenoj osobi.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: