The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovo možda jeste naporan, ali i vrlo isplativ dan. Sigurno je da će vas nadređeni pritisnuti nekim zahtevima i obavezama, ali to ne znači da nećete uspeti da se pokažete kako treba. Ako se u vama bude posesivnost i ljubomora prema partneru, pokušajte da se kontrolišete.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sve ste obavili što je bilo do vas kada je neki poslovni projekt u pitanju i sada vam samo ostaje da čekate i vidite da li će i kada doći do realizacije. Nestrpljivi ste da se ovo što pre pokrene. Postoji mogućnost da ostvarite neočekivan susret sa bivšim partnerom ili osobom koja vas je nekada privlačila.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Raspoloženi ste da se bacite na posao i neće vas u tome omesti ni neke neočekivane okolnosti koje se postavljaju kao prepreka. Moguće je da vas saradnici odvlače na drugu stranu, ali to neće uticati u većoj meri na vas. Emotivno – vrlo strastan dan.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Najbitnije je da ne presirate neke osobe kada je poslovni segment u pitanju, ali isto tako – nemojte dozvoliti ni da drugi vas opterećuju svojim zahtevima. U emotivnim relacijama prisutan je intenzitet i jačanje strasti. Ako se provlači neka posesivnost ili ljubomora – zanemarite je.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neke greške koje ste napravili u proteklom periodu danas mogu doći na dnevni red. Nije vam baš milo da budete prozivani zbog ovoga, ali junački istrpite i ispravite. U komunikaciji sa voljenom osobom prisutna je zahtevnost i isključivost. Na ovaj način, dogovora neće biti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Što ste mogli da uradite po pitanju jednog poslovnog projekta, uradili ste. Situacija na dalje ne zavisi od vas, a vi sa zebnjom iščekujete u kom će pravcu ići dešavanja. Više je nego verovatno da odgovor nećete dobiti danas. Povremeno osećate nesigurnost u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi lično ste nezadovoljni kako se odvija neka komunikacija sa poslovnim saradnicima, a primećujete da ni druga strana nije najsrećnija zbog svega što se dešava. Pokušajte da se nekako usaglasite. Danas niste „u fazonu“ za voljenu osobu – više vam odgovara da se povučete i samujete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Rešili ste da neke stvari privedete kraju i ne pada vam na pamet da od ovoga odustanete. Forsiraćete sebe i terati do krajnjih granica. U emotivnom segmentu – previše se opterećujete nekim situacijama na koje trenutno nemate uticaj. Budite strpljivi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odličan momenat da u poslovnom segmentu dođete do jednog jakog dogovora. Istina je da su uslovi nešto komplikovaniji od onih koje ste očekivali, ali ipak – dobro je. Otvara vam se mogućnost da upoznate novu osobu preko poslovnog segmenta.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ne budite danas isključivi kada su razgovori sa poslovnim partnerima u pitanju. Nemojte sebi pokvariti šanse za poslovno ostvarenje. Zabrinutost zbog finansijskog segmenta, neki dugovi vas opterećuju. U emotivnom delu – prećutkujete nešto voljenoj osobi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Više vam je muka od nekih situacija, od nekih osoba. Najradije biste pojedincima sasuli koješta u lice, ali se trudite da se kontrolišete. Pritisak od strane poslovnih partnera jača. U emotivnom segmentu – previše razmišljate o svakom svom potezu prema jednoj osobi. Opustite se malo.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pokušavate da funkcionišete na više strana odjednom, i to sa vrlo promenljivim uspehom. Ako budete nastavili ovako, ništa nećete uraditi. Fokusirajte se na jednu oblast. Osećate se sigurnije kada je emotivni segment u pitanju. Nadate se da ste na kraju lošeg perioda.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: