The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovnovi će danas biti u pokretu, veseli I dinamični. Ostvarićete kontakte sa nekim zanimljivim ljudima, a verujem I da ćete se na dočeku provesti baš kako treba. Želimo vam da vam nova 2018-a godina donese mnogo radosti I veselja! Srećno!

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas verovatno imate million obaveza koje morate obaviti, što oko priprema za doček, što oko dogovora sa porodicom I prijateljima. Ipak, ništa od ovoga neće pokvariti vaše raspoloženje I želju da se lepo provedete. Želimo vam srećne I uspešne praznike!

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sa Mesecom u polju ličnosti, vi se danas osećate dobro, da ne može biti bolje. U pokretu ste, u poslednjem trenutku menjate planove, dogovore. Nadamo se da ćete sve uspeti da završite do dočeka da biste na miru i u dobrom raspoloženju dočekali novu godinu. Srećno !

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Današnji dan provedite u kontaktu sa osobama koje volite, ne žurite nigde, jer što više budete žurili, manje ćete uraditi. Zato, dajte sebi s vremena na vreme prostora da predahnete, ali i da se dobro odmorite za novogodišnju noć. Provedite je sa svojim najmilijima. Srećno!

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ako biste danas mogli na jedno sto strana odjednom da odete, to bi bilo više nego dobro. Sa svih strana imate pozive od prijatelja, drugara, porodice, onih koji bi hteli da budu u vašoj blizini. Želimo vam da u dobrom raspoloženju uđete u novu 2018-u godinu!

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

I vi ste danas „razvučeni“ na više strana, verovatno ste pozvani na dva, potpuno suprotna kraja grada i ne možete da se odlučite kuda ćete za doček. Ne razmišljajte mnogo, neka vas intuicija vodi i nećete pogrešiti. Želimo vam srećne i uspešne praznike!

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nema tu šta posebno da se priča – najverovatnije ćete praznike dočekati okruženi porodicom, najbližima, eventualno emotivnim partnerom. Mali broj vas, onih srećnika, zaputiće se put inostranstva ili u neki drugi grad. No, zar nije najlepše dočekati novu godinu u okviru svog doma? Srećno!

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sa ovolikom količinom energije koju trenutno nosite, možete da pomerite brda, a kamoli da organizujete doček nove godine. Ne samo da ćete se provesti odlično, već ćete biti glavni zabavljač i osoba koja sve oko sebe pokreće i tera na akciju. Neka vam 2018-a bude odlična! Srećno!

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi hoćete na jednu stranu, vaši prijatelji ili emotivni partner hoće na drugu....stoji da ćete se malo razmimoilaziti u mišljenjima, ali je bitno to da ćete na kraju odlučiti da se provedete dobro....pa gde god bili. Neka vam je srećna i uspešna 2018-a godina!

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dragi Jarčevi, ovaj doček nove godine mogao bi biti jedan od najlepših za vas u nekom dužem vremenskom periodu. Ulazite u novu 2018-u godinu u dobrom raspoloženju, a veliki broj vas – i zaljubljeni. Želimo vam srećne praznike!

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sa Mesecom u polju ljubavi i zabave, ovo će biti odličan doček nove godine, i još bolji ulazak u novu 2018-u! Sigurna sam da ćete se provesti bolje nego ikada i da ćete punim srcem uživati u društvu onih koji vas okružuju. Neka su vam srećni i berićetni praznici!

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

I Ribe će verovatno danas najviše želeti da provedu praznike i dočekaju novu godinu u okviru svog doma, okruženi porodicom, partnerom i prijateljima koji su im bliski. Želimo vam da se provedete divno i da sa osmehom dočekate novu 2018-u godinu!

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: