The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ljubomora može da muči svakog. Ipak kod nekih horoskopskih znakova, sudeći po astrolozima, izraženija je nego kod drugih. Pogledajte kakva je situacija za horoskopskim znacima kada je o ljubomori reč.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Potrebno mu je apsolutno poverenje. Ovnovi ne podnose laži, prikrivanje namera i licemerje. Kad je ljubomoran, Ovan peni, a najčešće za to ima dobre razloge. Ali ponekad može da postane žrtva nepodnošljive ljubomore i zbog nepoverenja i osećaja nesigurnosti. U takvim situacijama je najbolje otvoreno razgovarati sa partnerom i ne bežati od problema.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

On čezne za srećnim svetom, za sređenom porodicom i redom. Naiđe li i na najmanji tračak sumnje, on postaje nepovjerljiv, pa istražuje, a pri tom ponekad partneru priređuje ljubomorne scene. Ipak, to još uvek ne mora da znači kraj, ma koliko da je teško Biku da veruje nekome ko je samo i nameravao da ga prevari.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Rođeni u ovom znaku nisu skloni scenama ljubomore, iako ih ponekad prave bez razloga. Blizanci su svesni da su sami skloni izletima u ljubavi, pa pretpostavljaju kako drugi nisu ništa manje neverni. Upravo ta sumnja ih ponekad navodi da tragaju za dokazima nevere i strašno su nesrećni kad ih pronađu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Rakovi gotovo da i ne poznaju ljubomoru. Oni su, naime, slepi od ljubavi. U svojoj predanosti partneru ne mogu ni da zamisle kako bi mogli biti prevareni. A kad ipak pronađu razlog za ljubomoru, duboko su potreseni. Od te spoznaje mogu i da se razbole. Kada bi naučili da zaboravljaju, Rakovi bi bili mnogo srećniji.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Lavovi su najčešće ljubomorni zbog povređenog ponosa, ali i zbog bojazni da su premalo voljeni, što, ujedno, znači, da ih partner dovoljno ne ceni i ne poštuje. Kada Lav zaurla, onda je to manje zbog izgubljene ljubavi, a više zbog izgubljene vlasti. Skloni su da previše očekuju od partnera.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Device se ponekad ne ponašaju nimalo devičanski. Neke čak uživaju kad izazivaju ljubomoru drugih. Njihov problem je što same provociraju poglede i komplimente, bilo svojim stvaralačkim žarom, bilo marljivošću, ili isticanjem vlastite ličnosti na neki drugi način.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ona obožava partnera. Pri tome nema ni traga ljubomori. No, pokuša li on da iskoristiti njenu toleranciju, Vaga postaje neuračunljiva, nepredvidiva i opasna. Gde i kad ona udari, ostaju samo ruševine. Naš savet je: izbegavajte sukobe, i sami razmislite da li vaša ljubomora zaista ima realnu podlogu ili ne.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Škorpija isijava ljubomoru. Bez obzira da li postoji za to trenutni razlog, ili je on postojao pre nekoliko meseci, pa čak i godina. Rođeni u ovom znaku su ljubomorni na svakoga ko je ikada stajao u blizini njihovog partnera. Problem je veći što Škorpija teško izračunava svoja osećanja. Čak i u slučaju ljubomore. Upravo je u ovakvim trenucima važno reći sve, ako želite da sačuvate vezu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

On će u svetu da iskazuje svoju sreću čak i kada se u srcu trese od ljubomore. On je neće priznati, a neće ni postavljati indiskretna pitanja. Bilo bi to ispod njegovog dostojanstva. No, problem je što on prevare ne zaboravlja, a ne prašta, iako to možda ne pokazuje. Ipak, najbolje je da sa Strelcem odmah razrešite i najmanji povod za ljubomoru, kako se on ne bi pretvorio u nerešiv problem.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jarčevi, obično, vuku za sobom puno loših iskustava. Oni takođe ne zaboravljaju, a ni ne praštaju. Začudo, ipak je ljubomora kod njih slabo izražena, pa nikada ne istražuju postupke partnera. No, ako zaista ustanovi neveru, Jarac će zalupiti vrata i to zauvek.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ljubomora! Što je to? Vodolije ne poznaju muke što ih drugi znakovi imaju s tim osećajem. Oni ne pate, a ako i pate, nastoje to da prikriju. Jednom prevareni, gotovo da i ne traže razloge. Oni odlaze i tačka. No, to ne znači da su osećanja Vodolije stabilna. Ponekad ih Saturn navodi na stranputicu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ljubomora je stalni pratilac Riba. Često je to mučan i opterećujući osećaj, koji može i Ribu i partnera da dovede do ludila. Pripadnici tog znaka, naime, najčešće previše traže i od ljubavi i od partnera. A kad prema njihovim očekivanjima ne bude udovoljeno, Ribe se povlače. Često su nesposobne da oproste i najmanju grešku.

 

 

 

 

Izvor: www.malihoroskop.com

Komentari: