The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

ovan   OVAN

Ponedeljak sa sobom donosi i rad i uživanje, te stoga pokušajte da postignete balans u ovom danu koji će biti ispunjen mnogobrojnim aktivnostima. U sredu, zvezdu su vam prilično naklonjene kada je reč o poslu. Znajte da koliko god se posvetili onome što vam je važno, višestruko ćete biti nagrađeni.

Budite zahvalni i ovu priliku iskoristite na najbolji mogući način. Četvrtak je dan pogodan za kupovinu. Budite široke ruke kada je reč o vašim bližnjima. Što se ljubavi tiče, ukoliko ste neodlučni po pitanju kome da poklonite svoje srce, vikend donosi novi uvid u vaše želje i osećanja.

 

bik   BIK

Ukoliko smatrate da vašem životu nedostaje uzbuđenja, stvari se drastično menjaju već u ponedeljak. Sve što se tiče ljubavi, biće favorizovano od toga dana, pa do kraja nedelje. Generalno, cela nedelja prolazi u znaku emocija, pa ne bi bilo loše da povedete računa o njima kada je u pitanju vaš profesionalni život. Čuvajte se burnih reakcija i, uopšte, impulsivnog ponašanja. Unutrašnju ravnotežu ćete najlakše pronaći ako se budete posvetili meditaciji. Kreativnost pokažite za vikend, takođe u partnerskim odnosima. Velike ideje čakaju na vas!

blizanci   BLIZANCI

Ponedeljak prolazi u znaku razmene ideja, iskustava i osećanja. Bićete u prilici da saznate neke stvari koje bi vas mogle prilično iznenaditi kada je reč o vama bliskim osobama. Ne dozvolite sebi da ikoga osuđujete, pogotovo ako je reč o dugogodišnjim prijateljima. Sreda protiče u znaku komunikacije. Konstruktivni razgovori, naročito oni koji vam otvaraju vidike su naročito poželjni. U četvrtak, zažmurite ako se nađete u situaciji koja je za nekoga pomalo neprijatna. Za vikend, obratite pažnju na vaše zdravlje. Prijala bi vam duža šetnja.

rak   RAK

Jednostavnost je ključ uspeha za ovu nedelju. U ponedeljak će to ljudima iz vaše okoline pokazati koliko ste postojani i pouzdani. U utorak i sredu, vaš tempo se definitivno ubrzava i imaćete jako puno obaveza. Pokušajte da se dobro organizujete i sve maksimalno olakšate, tako što ćete staviti na papir ono najvažnije i fokusirati se na to. Za vikend ćete zahtevati komfor. Dobićete ga u svom domu i okruženju koje vas voli. Ne bi bilo loše da odete na žurku na koju budete pozvani- vreme je stvoreno za romansu.

lav   LAV

Vaša pozitivna energija u kombinaciji sa šarmom će vas daleko odvesti početkom ove nedelje. Ali u sredu povedite računa. Vaš karakter neće biti u skadu sa zvezdama, pa bi se moglo dogoditi da uradite nešto nepredvidivo, kako vama, tako i drugima. Mogli biste doneti neku iznenadnu odluku. Pazite da se kasnije zbog toga ne pokajete. Krajem nedelje u vaš duh se ponovo vraća izgubljeni mir i očekuje vas lepo iskustvo po pitanju ljubavi. Napokon biste mogli sresti osobu koja će probuditi vaša uspavana osećanja .Za vikend nađite način da se izrazite. Bavite se svojim hobijem.

devica   DEVICA

U ponedeljak budite dosledni- pokažite okolini da vi imate sposobnost da pratite situaciju i da joj se potpuno posvetite, bilo da se radi o poslovnom, bilo o emotivnom životu. U utorak i sredu ćete biti naročito kreativni. Pored toga vaša društvena strana ličnosti će biti izražena, pa ćete imati potrebu da se eksponirate i pokazujete pred drugim ljudima. Vodite računa da ne preterate i ne ugušite ih. Ako primetite da se neka vama bliska osoba povlači u sebe i izbegava vas, razmislite da nije problem u vama. Naučite da se kontrolišete.

vaga   VAGA

Ideju koju vam neko predloži u ponedeljak, pažljivo razmotrite i sačekajte. To nije povoljan dan za donošenje odluka. Sačekajte utorak i sredu, jer će vaša komunikacija tada biti na zavidnom nivou. U razgovoru budite razumljivi i jednostavni. U suprotnom, sve vaše reći će biti uzaludne. Krajem radne nedelje povećaće se šansa za novu romansu. Nemojte svoje emocije prikazati i predati svoje srce odmah, kako kasnije ne biste bili povređeni. Budite mudri, lepi i pozitivni. To je ključ za uspeh u ljubavi. Za vikend se posvetite svom zdravlju. Vežbajte i izbegavajte alkohol i tešku hranu.

skorpija   ŠKORPIJA

Vi ste dobri u onome što radite, ali početkom nedelje pokušajte da vidite dobro u drugim ljudima. To je balans koji je potreban kako biste uspeli u onome što ste naumili. Do srede ćete, ako postupite tako, biti na pravom putu za uspeh. Podelite zadatke sa onima u koje imate poverenja. Pitajte ih za pomoć. Rad u grupi je ključ uspeha za ovu nedelju. Što se ljubavi tiče, ona je tu negde oko vas, samo je potrebno da je prepoznate. Otvorite bolje oči i uskoro ćete goreti u plamenu strasti. Za vikend, budite kreativni i nađite način da kažete svom partneru koliko vam je stalo.

strelac   STRELAC

Male razlike puno znače. Pokušajte da nađete način da se u ponedeljak izdvojite iz mase i da zablistate pomoću talenta koji posedujete. Slušajte svoje srce. Sredinom nedelje će vaša pažnja biti usmerena ka emotivnoj strani života, pa nećete moći da se skoncentrišete na posao. Vodite računa da ne propustite neku važnu vest ili posao koji treba da obavite. Pokušajte da ljubavne probleme ostavite kod kuće. Za vikend će vam u rešavanju problema koji imate već dugo pomoći iznenadan susret sa nekim iz prošlosti. Budite otvoreni za saradnju.

jarac   JARAC

Lepo ponašanje biće na ceni u ponedeljak. Moguće je da ćete se oko izvesnih ljudi potruditi više nego obično. Ne odustajte, osećaćete se izuzetno dobro nakon toga. U utorak i sredu, zablistaćete ne poslovnom planu. Bićete izuzetno produktivni i ne ustručavajte se da sa poslovnim saradnicima podelite vaše ideje na jednom sastanku. Na kraju radne nedelje, fokusirajte se na jedan projekat koji ste ranije započeli. Svakako nađite vremena da za vikend provedete kvalitetne trenutke sa prijateljima. Ove nedelje, veoma vam je bitna podrška dragih ljudi.

vodolija   VODOLIJA

Poradite na samostalnosti u bilo kom obliku - emotivnom, finansijskom. Samo na taj način možete postati istinski gospodar svoje sudbine. U utorak i sredu, potrebno je da obratite pažnju na privatni život. Pokušajte da ne mešate posao i lično zadovoljstvo više nego što je potrebno. Jedna lekcija iz prošlosti može vam biti od velike pomoći. Neobično iskustvo na kraju nedelje pomaže vam da vaš posao sagledate iz nekog drugog ugla. Moguće je da ćete dobiti neku nagradu ili primiti lepu vest vezanu za posao kojim se bavite. Za vikend, izbegavajte stres po svaku cenu i pokušajte što više da se relaksirate.

ribe   RIBE

Ako želite da rezultati vašeg rada počnu da pristižu, koliko još u ponedeljak uložite dodatni napor u završavanje nekih projekata. Na korak ste od cilja, ove nedelje nikako ne odustajte od onog što vam je zaista bitno. Takođe, zaboravite na strah i malodušnost. Stvari postaju zanimljivije oko srede; život će vam tada izgledati mnogo pozitivnije i bićete spremni i za radikalne promene. Ako želite da pređete sa reči na dela, četvrtak je idealan za to. Na kraju radne nedelje, na ceni će biti vaše neobične ideje. Za vikend, uživaćete u novim stvarima i izazovima. Ne bi bilo loše da preuzmete određeni rizik, bar kada je ljubav u pitanju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.horoskopius.com

 

Komentari: