The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Neki znakovi mnogo brže planu za razliku od drugih, saznajte kome je dovoljno i sitnica da se razbesni.

OVAN 

Ovan je vatreni znak i imao itekako kratak fitilj. Ono što je za većinu skoro neprimetna sitnica, on je u stanju da to doživi kao napad na njegov ego. Zbog uticaja svog vladara Marsa nestrpljiv je i može biti agresivan takođe. Međutim, dobra stvar je da koliko se brzo naljuti toliko brzo ga i prođe, čak i kada su neke krupnije stvari u pitanju. Njegovi napadi besa su veoma burni, ali čim zaboravi postaje suprotnost. 

LAV

Lav je nešto blaža varijanta Ovna. Umeju da budu razdražljivi zbog sitnica, ali i oni barem brzo zaborave. Pravičan je i trudi se da uvek racionalno sagleda situaciju, pa i da popusti ako je pogrešio, mada ima svoje trenutke kad voli da je sve po njegovom. 

ŠKORPIJA 

Škorpijama ne treba puno da bi se naljutile. Ako se razbesni spremna je na niske udarce, da provocira, vređa, a ponekad i da fizički nasrne na onog ko joj je izazvao bes. Nkead joj ni to nije dosta jer će imati potrebu i za osvetom koju će lukavo kovati i čekati pravi trenutak da je sprovedu. 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: http://www.malihoroskop.com/

MODNI PREDLOG: BELA HALJINA

Komentari: