The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Život može biti veoma težak i strašan, ali jednostavno bez toga ne možete. Kako nam se dogadjaju dobre stvari tako mogu i loše, to je život. Dobra stvar u svemu tome je što vi možete da utičete na vašu sreću. 

Ako ste pozitivni i srećni, dešavaće vam se dobre stvari, i obrnuto. Jednostavno pravilo: „ Kakve su ti misli takav ti je život“! Ako ne možete da utičete da vam život bude bolji, postoje tehnike koje vam pomažu da živite život kakav želite i one ne mogu delovati ukoliko niste spremni da ih primenjujete.

 

Postoji dosta knjiga iz područja popularne psihologije koje služe kao priručnik na putu ka ostvarenju sreće i uspeha. Ovo su neke od njih.

   1. Tajna

Ovde se govori o Tajni koje je vekovima čuvana od strane manjine i neko je uspeo da Tajnu saopšti svetu i tako od njega stvori bolje i srećnije mesto. Ova knjiga vam daje mogućnost da naučite da volite svaki deo sebe, da poštujete svaki trenutak koji vam je dat i da pružate radost onima koji vas okružuju. Autorka Ronda Bern je sakupila grupu pisaca, umetnika, filozofa i još dosta ljudi različitih profesija koji su joj pomogli da napiše ovu fenomenalnu knjigu.

   2. Moć sadašnjeg trenutka

Ova knjiga predstavlja vodič, odnosno kurs iz meditacije i spoznaje. Autor Eckhart Tolle vam u ovoj knjizi pruža mudrost. Knjiga menja živote, snagu da nas u potpunosti dovede do spoznaje ko smo zaista.

 

   3. Možeš ako veruješ da možeš

Autor dr Norman Vincent Peale na govori o tome da čovekove misli odredjuju njegov život. Savetuje nam kako da postanemo uspešni, rešavamo svoje probleme i kako da ostvarimo sreću. Jedan od osnivača samopoštovanja i pozitivnog mišljenja, uči nas kako da savladamo teškoće i ostvarimo uspeh. Inspirativnim pričama, nizom  primera možete da steknete motivaciju i izgradite samopouzdanje. Pomoćiće vam da prihvatite činjenicu da možete uspešno da savladate sve probleme.

   4. Kako da izlečite svoj život

Fenomenalna knjiga autorke Louise Hey koja vam pomaže da unesete pozitivne promene u svoj život, da steknete samopouzdanje u sebe. Ova knjiga je za one sa problemima u životu kojima je potrebna promena. Naučićete da budete srećniji, zadovoljni sobom i uspešniji.

   5. Traži i dobićeš

U ovoj knjizi autorka Esther Hicks nam daje načine kako da privučete novac, ljubav, sreću i zdravlje u svoj život. Mnoštvo korisnih saveta i veoma poučnih primera  drugih će vam biti od velike pomoći. 

 

 

Komentari: