The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Samopouzdanje je način na koji vidimo sebe i šta mislimo o sebi. Kako bi postigli željeni cilj u životu, bili uspešni, bitno je da imamo samopouzdanja, da verujemo u sebe i u to što radimo.

Normalno je da u nekim aspektima budemo nesigurni i da sumnjamo u svoje sposobnosti, i ako se to desi, samopouzdanjem možete brzo da popravite.

Poboljšanje samopouzdanja se zasniva na tome da stvorimo okidač koji će nam pomoći kad god osetimo da nam je potreban taj osećaj. Treba da zamislite kako ste potpuno sigurni u sebe, budite pozitivni i stalno ponavljajte sebi da vi to možete. Razmislite o tome šta biste uradili kada biste znali da ne postoji mogućnost da ne uspete. Razmišljajte kako vi izgledate u toj situaciji, kako se ponašate i kako imate samopouzdanje.

Fokusirajte se na svoje pozitivne strane, uništite negativne misli. Razmišljajte stalno o svojim dobrim osobinama, možete ih i zapisati. Na ovaj način učite kako da promenite fokus sa negativnog na pozitivno vrednovanje sebe.  

Preuzmite kontrolu nad vašim životom i nad vašim samopouzdanjem. Preduzimanjem konkretnih akcija koje poboljšavaju vaše sposobnosti, vašu sliku o vama, možete da povećate samopouzdanje. Obucite se lepo, tako ćete se lepo i osećati. Budite ljubazni i velikodušni, ovako ćete uspeti da poboljšate sliku o sebi i počećete da se osećate dobro. Spoznajte vaše principe i živite u skladu sa njima. Učenjem i vežbom, povećajte sposobnost, trudite se. Postavite cilj koji znate da možete da dostignete i uradite to. Osećaćete se dobro povodom toga. Osposobite se znanjem, aktivirajte se, vežbajte, budite veseli, zahvalni i pozitivni, jer vi možete sve, vi ste sposobni za sve. 

 

 

 

 

 

Komentari: