The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Svakodnevne obaveze, stres i razne aktivnosti mogu biti veoma iscrpljujući. Probajte sebi da ulepšate dan, izadjite iz dosadne rutine, smirite živce.

Uvedite ove moćne promene u JUTARNJU RUTINU i odmah ćete se osetiti bolje.

Priuštite sebi 15 minuta bez ekrana

Prve minute novoga dana posevetite samo sebi. Budite se lagano, bez čitanja sms poruka ili paljenje laptopa, tv-a ili radija. Iskoristite I meditirajte, opustite se.

Isplanirajte taj dan

Dok se ujutru spremate postavite sebi neke ciljeve za nadolazeći dan, isplanirajte ga. Dovoljno je da promislite šta ćete taj dan kuvati ili hoćete li danas ići na trčanje, sve što planirate I želite da uradite.

Promenite rutinu u oblačenju ili šminkanju

Obucite nešto u čemu se lepo osećate, našminkajte se drugačije, recimo da stavite karmin vedre boje. Na ovaj način ćete zračiti pozitivnom energijom.

Kada ustajete ispravite se I istegnite se

Kada ustajete sednite na ivicu kreveta, ispravite karlicu I po mogućnosti se istegnite. Pravilnim držanjem smanjujete pritisak na srce I leđa, a laganim istezanjem podstičete telo na buđenje. Istezanje je veoma zdravo za organizam. Par jednostavnih vežbi probudiće ase telo, podstaći krvotok I ubrzati metabolizam. Vaše je telo pospano, dajte mu signal da je vreme da se motor upali.

Budite pozitivni

Gledajte na život pozitivno. Gledajte vedriju stranu života. Prepustite se pozitivnom stavu, jer kako mislite tako će I biti.

 

 

 

 

Komentari: