The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Tajnu Madonnine formule protiv starenja čine: većinom vegan makrobiotička ishrana, joga i pilates.

Madonna je izgledala fantastično kada se u toku njujorške nedelje mode pojavila pored piste za vreme predstavljanja kolekcije Alexander Wanga. Madonna, kojoj se pridružila i njena, po izgledu vrlo slična ćerka, Lourdes Leon, bila je opušteno odevena u crnoj trenerci i crnoj svilenkastoj bluzi. Sa svojih pedeset i osam godina, izgledala je sveže i bez bore.

Tajna njene mladolikosti leži u uglavnom vegan makrobiotičkoj isthrani, dizanju tegova i upražnjavanju joge, navodi Celebrity Health Fitness. “Ponovo sam počela da radim jogu, po prvi put u poslednjih nekoliko godina.”, kaže Madonna. “Navikla sam da vežbam uz glasnu muziku, ali kad radite jogu, slušate samo svoj dah.” Joga usporava starenje i promoviše prirodno mršavljenje time što smanjuje stres, izgrađuje čistu mišićnu masu i smanjuje apetit, kaže Tara Stiles, autorka Yoga Cures.

Madonna takođe radi pilates, da bi oblikovala duge i čiste mišiće. Pilates je odličan, nisko intezivan način da smršate i zategnete celo telo, kaže fitnes ekspert Cassey Ho, autorka Hot Body Year Round.

Madonnina ishrana je uglavnom vegan makrobiotička, sa akcentom na celovite organske namirnice i smanjenje unosa procesuiranih namirnica, šećera i hrane životinjskog porekla. Demi Moore i Christie Brinkley su neke od poznatih koje su vegan, a Christie i sa svoje šezdeset i dve godine, obara s’ nogu svojom lepotom

Christie Brinkley, ovakav izgled u svojoj šezdeset i drugoj godini duguje vegan ishrani i jogi.

Podmlađujući efekti i gubljenje težne kao posledice vegan ishrane i joge nisu nikakvo iznenađenje za Dr. David Kaca, direktora centra za istraživanje prevencije sa univerziteta Jejl. “Dijeta koja se sastoji od što manje procesuiranih namirnica, mahom biljnog porekla, direktno je povezana sa dobrim zdravljem i prevencijom bolesti.”, kaže Dr Kac, autor Disease-Proof.

Dr. Neal Barnard se slaže. “Istraživanja nas upućuju do saznanja da slobodni radikali doprinose starenju”, piše Barnard u svojoj knjizi, 21-Day Weight Loss Kickstart. “ Vegan dijeta bogata u voću i povrću, puna je antioksidanata koji štite organizam od slobodnih radikala i njihovog štetnog delovanja.”

Madonna, kojoj je majka umrla kada je pop ikona imala samo šest godina, priznaje da je opsednuta smrću, dodajući da je stalna svest o smrtnosti motiviše da živi ispunjenijim životom.

“Postala sam veoma opsednuta smrću i činjenicom da nikada niste sigurni kada će vas stići smrt. Zato morate u svakom trenutku, da pružite sve od sebe i izvučete što više od života.”, kaže Madonna.

 

 

 

 

Izvor: http://jogaportal.com

Komentari: