The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Najbolje frizure za duguljasto lice su one koje dodaju širinu i umanjuju dužinu lica. Možete se opustiti iz razloga što frizura za duguljasto lice ima mnogo.

Idealne su dužine do brade i ramena, sa volumenom, zaobljena u predelu vrata. Kovrdžave i talasaste srednje i duže frizure, stepenasti bob i lob su takodje odličan izbor za duguljast oblik lica.

 

Malo više ćete morati da se potrudite oko frizure ukoliko vam je kosa skroz ravna i tanka. Najgori izbor za ovakav oblik lica je ista dužina kose, jer ćete tako dodatno izdužiti lice. Za takvu kosu idealno rešenje je stepenasta frizura koja će vam dati širinu lica i samim tim ćete izgledati savršeno.

 

Izdvajamo 3 frizure za duguljasti oblik lica i sa ovim frizurama nikada nećete pogrešiti.

 

   1. Duga talasasta ili kovrdžava frizura

Talasasta ili kovrdžava kosa će učiniti da vam lice vizuelno izgleda šire. Ovakva frizura je veoma praktična i uvek ćete izgledati savršeno.

3 FRIZURE ZA DUGULJASTI OBLIK LICA 

   2. Stepenasti bob ili lob

Ova frizura je idealna za one dame koje vole malo kraću kosu. Stepenasti bob ili lob (duži bob) frizure su odlično rešenje za duguljasti oblik lica.

3 FRIZURE ZA DUGULJASTI OBLIK LICA

 

   3. Šiške i talasi

Šiške će vam umanjiti dužinu lica, a talasi će učiniti da vam lice vizuelno izgleda šire.

3 FRIZURE ZA DUGULJASTI OBLIK LICA

 

 

 

 

 

 

Komentari: