The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ukoliko ove zime želite da osvežite frizuru i da u Novu godinu uđete sa trendi i novim izgledom, zakažite termin kod svog frizera, a mi vam donosim TOP frizure koje će ove zime biti u fokusu, kao inspiraciju vama!

#1 KRAĆI BOB

Ove zime će biti popularan malo kraći BOB. „Dužina treba da ide negde između ušiju i brade“, otkriva poznati frizer Sergio Pattirane. „Najbolje je da dužina frizure ide do vaše vilice, nazad da bude malo kraća, a napred duža, centimetar do dva ispod ušiju“, objašnjava Pattirane.

#2 STEPENASTI PIKSI

Ukoliko želite još kraću frizuru, ali ne znate kako da se ošišate, razmislite o stepenastoj piksi frizuri. Frizer Erickson Arrunategui kaže da će 2019. biti godina piksi frizura.

#3 SREDNJI LOB

Srednja dužina LOB-a je savršen način da ostanete u trendu. Ova svestrana frizura svima dobro stoji. Ova frizura je idealna za one dame koje imaju tanju i slabiju kosu jer će nekoliko slojeva različite dužine učiniti da kosa izgleda bujnije i gušće.

#4 „FRENCH GIRL“ BOB

Stilista Erickson Arrunategui kaže da je “french girl” bob sa mikro šuškama frizura koju ćemo dosta viđati ove zime. “Savršen pariski BOB je dužine između jagodica I vilice”, objašnjava Arrunategui.

 

 

 

Komentari: