The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

„CEV“ pletenica je jedna od frizura koja je obeležila festival Coachella koji se održava svake godine u Kaliforniji, SAD. Cev pletenica je neobična i drugačija, idealna za festivale i sve one događaje gde vam je neophodno da frizura bude čvrsta i da stoji duže vreme.

Ovu frizuru je osmislila poznata frizerka Nicci Welsh i možemo reći da i nije tako jednostavno da je napravite. Nicci Welsh, kao ekspert, tvdi da joj je trebalo nekoliko meseci da je usavrši, što znači da zahteva dosta vežbe. Ona je i pripremila VIDEO koji će vam pomoći da je savladate.

Cev pletenicu možete napraviti od polovine ili cele kose, može da bude uredna ili „messy“ raščupana. Imajte na umu da je ne možete sami sebi praviti već neko drugi mora uplesti. Pletite je na kosi koja je oprana dan ili dva ranije kako vam kosa ne bi klizila iz ruku.

CEV PLETENICA će biti IN frizura i za predstojeće leto pa se spremite na vreme da budete primećene sa super trendi frizurom!

Pogledajte VIDEO:

 

 

 

 

Komentari: