The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Svi znamo da frizura može da promeni celokupni izgled, pa je pravi izbor frizure veoma važan. Kada je u pitanju firzura za žurku, udaljite se od svakodnevnog izgleda. Nemojte se stideti da naglasite svoju prirodnu teksturu i budite slobodni da iskoristite dodatke za kosu kako bi učinili vašu frizuru interesantnijom.

Inspirišite se frizurama koje smo vam pripremili i sigurno ćete biti primećene.

 

Pirsing na pletenicama

Ako planirate da izgledate glamurozno i moderno, pratite najnovije trendove. Pirsing na pletenicama će vam pružiti dodatni šarm i drugačiji izgled.

Talasasta kosa sa dodacima za kosu

Frizura će svakako sa aksesoarima za kosu izgledati bolje. Ukrasite kosu, učinite je drugačijom i ludjom. U ovom slučaju, šiljci definitivno nisu samo za pankere i rokere, ovakva frizura je super i svaka devojka može da je nosi.

Dupla pundja i šljokice

Sa ovom jednostavnom i slatkom frizurom možete ići korak napred i dodati malo šljokica na razdeljak, izmedju pundji. Kako bi se šljokice zadržale na kosi, pomešajte ih sa malo gela. Brza i kul frizura za svaku žurku.

Marama na glavi

Kada nemate vremena da se bavite frizurom ili jednostavno ne želite, marama je rešenje za vas. Ovo je savršen način da privučete pažnju, a izgledaćete prekrasno.

 

 

 

 

 

 

Izvor: http://h-styles.net

Komentari: